Supermassive Games werkt aan nieuwe Dead by Daylight-game

Supermassive Games werkt aan nieuwe Dead by Daylight-game

Ook is er nieuwe content voor Dead by Daylight onthuld

Er zijn meerdere nieuwe Dead by Daylight-spellen in ontwikkeling, waaronder een bij The Dark Pictures Anthology-studio Supermassive Games.

Dat heeft Behaviour Interactive, de eigenaar van de franchise en ontwikkelaar van de eerste game, aangekondigd. Daarnaast is er ook een nieuwe Dead by Daylight in ontwikkeling bij Midwinter Entertainment, een dochteronderneming van Behaviour. De spellen moeten nieuwe manieren bieden voor fans om het universum van de franchise te ervaren.

Duidelijk is dat Supermassive aan een singleplayergame werkt met verhalende elementen. De game moet een "intens verhaal met krachtige beslissingen op leven en dood" bieden - vergelijkbaar met eerdere spellen van de studio. Meer informatie moet later dit jaar naar buiten komen.

Midwinter werkt daarnaast aan een nieuwe multiplayergame gebaseerd op Dead by Daylight. Hierin nemen teams van vier spelers het op tegen de computer, maar veel details zijn er nog niet.

Zoals eerder aangekondigd wordt er samen met Atomic Monster en Blumhouse op dit moment ook gewerkt aan een film gebaseerd op Dead by Daylight. Er wordt op dit moment naar een regisseur en schrijver gezocht.

Tot slot werd er een hoop informatie over wat er dit jaar zoal naar het huidige Dead by Daylight komt bekendgemaakt. Eerder deze week werd al onthuld dat Nicolas Cage een speelbaar personage wordt. Gedurende het jaar worden er vier nieuwe hoofdstukken aan de game toegevoegd: twee compleet originele en twee gebaseerd op bestaande licenties. Vanaf 14 juni begint End Transmission, dat zich afspeelt op een andere planeet via de map Toba Landing en waar spelers het opnemen tegen The Singularity, een op hol geslagen AI. Ook wordt er samengewerkt met de bands Iron Maiden en Slipknot voor cosmetische items. 

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Dead by Daylight

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou