Suicide Squad: Kill the Justice League uitgesteld naar 2024

Suicide Squad: Kill the Justice League uitgesteld naar 2024

Game zou eigenlijk in mei van dit jaar verschijnen

Rocksteady heeft Suicide Squad: Kill the Justice League uitgesteld naar 2 februari 2024.

Dat werd gisteren via social media aangekondigd. De game stond eigenlijk gepland voor een release op 26 mei dit jaar, dus het uitstel betreft een krap jaar.

"We hebben de moeilijke maar noodzakelijke beslissing gemaakt om de tijd te nemen om de game op het hoogst mogelijke niveau te krijgen. We bedanken onze geweldige fans voor de voortdurende ondersteuning, het geduld en begrip. De komende maanden hebben we nog veel meer om te delen en we kijken er naar uit om jullie volgend jaar in Metropolis te zien."

Eerder dit jaar gingen er al geruchten over een mogelijk uitstel van de game, al werd toen geclaimd dat het spel later dit jaar zou verschijnen. Suicide Squad: Kill the Justice League werd begin dit jaar tijdens een State of Play getoond. De game kon toen vooral op kritiek rekenen vanwege een battle pass, al gaf Rocksteady aan dat dit alleen bedoeld was voor het ontgrendelen van cosmetische items. Ook werd aangegeven dat een internetverbinding noodzakelijk is om de game te spelen, zowel alleen als met andere mensen.

Suicide Squad: Kill the Justice League speelt zich af in het universum van de Arkham-games van ontwikkelaar Rocksteady, die ook verantwoordelijk zijn voor deze game. In het spel besturen spelers de Suicide Squad. De game krijgt ook een battle pass, al bevat die volgens ontwikkelaar Rocksteady alleen cosmetische items. Na de release moeten er nieuwe personages en missies aan het spel worden toegevoegd. De game komt naar pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou