Subtitel Stalker 2 subtiel aangepast naar Oekraïense spelling

Subtitel Stalker 2 subtiel aangepast naar Oekraïense spelling

GSC Game World heeft de subtitel van het aankomende Stalker 2 subtiel aangepast om de Oekraïense spelling aan te houden.

De game stond voorheen bekend als Stalker 2: Heart of Chernobyl, maar op Steam is te zien dat de game nu Stalker 2: Heart of Chornobyl heet. Dit is de Oekraïense spelling van de stad, terwijl Chernobyl de Russische spelling is.

Hoewel de naamswijziging niet officieel is aangekondigd, is het waarschijnlijk dat de keuze van de Oekraïense ontwikkelaar is gelinkt aan de recente Russische invasie van het land. Eerder liet GSC Game World al weten de ontwikkeling van het spel op een lager pitje te zetten, omdat de veiligheid en ondersteuning van diens werknemers en hun familie op de eerste plek komt.

De release van Stalker 2 staat zover bekend gepland op 8 december 2022 op Xbox Series X en S en pc, maar logischerwijs kan deze datum nog veranderen gezien de omstandigheden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kijk heel erg uit naar deze game, hopelijk komt er snel een einde aan de situatie in Oekraene.

0

@hulstpower Hetzelfde. De exclusion zone is echt een fascinerende omgeving, elke game in die omgeving is voor mij een topper of het nu een matige game is of niet. Mijn hartje begon al sneller te kloppen toen ik de Duga radar in de trailer zag. Het geeft me goede hoop dat ze de wereld nog meer realistisch en groter hebben gemaakt in S2. En wellicht - dit keer geografisch kloppend :)

0
test

Ben zeer benieuwd naar deze game, wat ik wel erg vond waren de reacties van Playstation fans die het grappig vonden dat de game uitgesteld zou gaan worden. Ben 2x van mijn werk in Tsjernobyl geweest, 1e keer was omdat een Nederlands bedrijf bezig was met het afronden van de sarcofaag en wij een uitnodiging kregen, 2e keer was omdat ik zeer onder de indruk was van het hele gebeuren en ben ik paar maanden terug er nog geweest. Daarnaast ben ik afgelopen weekend vanuit mijn werk als vrijwilliger afgereden naar de grens om daar te helpen met opvang mensen en dieren, vrijdag vertrokken we en we kwamen aan om 6 uur in de ochtend, zondagavond vertrokken we weer. Iemand zei gisteren, je bent dus weer een ervaring rijker, ik gaf aan ja maar niet 1 waar ik op zit te wachten.

0

@DarkraverX ja joh dat soort mensen moet je niet serieus nemen, die reacties zijn gewoon treurig, gunnen andere mensen niks.

0

Aanbevolen voor jou