Starfield zou minder bugs dan gebruikelijke Bethesda-games bevatten

Starfield zou minder bugs dan gebruikelijke Bethesda-games bevatten

Bugs zouden bij meerdere reviewers op één hand zijn te tellen

Starfield zou beduidend minder bugs bevatten dan voorgaande games van Bethesda Game Studios.

Dat claimt Insider Gaming te hebben vernomen van diverse bronnen. Hoewel de game officieel pas op 6 september uitkomt - al kunnen mensen met een Premium of Collector's Edition vanaf aanstaande vrijdag aan de slag - spelen diverse journalisten de game al om tijdig een recensie af te krijgen.

Games van Bethesda Game Studios, zoals de The Elder Scrolls- en Fallout-reeksen, staan deels bekend om hun grote hoeveelheid bugs, mede doordat de spellen een enorme hoeveelheid vrijheid in open spelwerelden bieden, waardoord de kans dat iets fout gaat dus ook groeit.

Journalist Tyler McVicker meldde volgens Insider Gaming op Discord om te zeggen dat hij in vijftien uur speeltijd geen bug is tegengekomen. De website praatte daarnaast met meerdere bronnen die anoniem willen blijven vanwege het embargo dat nog op de game zit. Het gaat om vijf individuen die allemaal claimen dat ze de hoeveelheid bugs die ze zin tegengekomen op één hand kunnen tellen. Ze hebben allemaal tientallen uren in de game zitten. Daarbij zouden de bugs die ze tegen zijn gekomen allemaal worden opgelost in een patch die op release van de game verschijnt.

Zoals gezegd verschijnt Starfield op 6 september op Xbox Series X en S, pc en Game Pass. In de ruimte-rpg van Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls, sluiten mensen zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de "laatste reis van de mensheid", honderden jaren in de toekomst.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit vind ik niet kunnen, het zou een feature moeten blijven bij Bethesda RPGs. Straks stoppen ze dit achter een Battle Pass of DLC.

0

Haha epic! Bugs de horsearmor van Starfield =) Nu ook met corrupt save optie!

0
test

Misschien ook een oververhitte CPU... we zullen het zien!

0

De gaming versie van een observationele studie :) Ik wacht de Youtube videos van echte spelers even af voordat ik het geloof. Reviewers hebben een deadline te halen dus die blijven netjes op de hoofdweg want anders hebben ze simpelweg niet genoeg materiaal voor hun review. Ik wil zien wat er gebeurd als de game in handen komt van mensen die de donkere hoekjes op gaan zoeken. Als het inderdaad redelijk bugvrij is... best wel saai eigenlijk.

-1
test

In een game als deze lijkt het mij onmogelijk om op de hoofdweg te blijven, zou ik juist zonde vinden. Zeker na het recentelijk ervaren van Baldur's Gate 3.

0

Aanbevolen voor jou