Starfield wordt waarschijnlijk niet op Gamescom getoond

Starfield wordt waarschijnlijk niet op Gamescom getoond

Het is onwaarschijnlijk dat Starfield komende week op Gamescom getoond gaat worden.

Eerder deze week plaatste Bethesda een blog online waarin men schreef over wat bezoekers van Gamescom dit jaar kunnen verwachten. Zo wordt er op vrijdag 26 augustus een 'Community Get Together' gehouden.

In de beschrijving viel te lezen dat dat bezoekers gameplay van zowel Starfield als Redfall konden verwachten. Ook zou men Fallout 76 kunnen spelen. Inmiddels is de vermelding van de games echter uit de blogpost verwijderd. De eerdere quote uit het artikel is nog op Reddit te vinden.

Het is waarschijnlijk dat de eerste versie van de blogpost fans liet speculeren dat er meer van Starfield getoond ging worden. Om verwachtingen bij te stellen lijkt dat nu uit het artikel gehaald te zijn.

Microsoft, dat inmiddels eigenaar is van Bethesda, heeft eerder al diens plannen voor Gamescom 2022 onthuld, waaronder een line-up aan games. Starfield en Redfall maakten daar geen onderdeel van uit. Games die wel werden genoemd, zijn onder andere Pentiment van Obsidian, Age of Empires 4 en Grounded.

Starfield is de langverwachte ruimte-rpg van Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls. In de game sluiten mensen zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de 'laatste reis van de mensheid', honderden jaren in de toekomst.

Starfield stond eigenlijk gepland voor een release op 11 november 2022, maar werd eerder dit jaar uitgesteld naar de eerste helft van 2023, net als Bethesda-game Redfall. Starfield komt uit op Xbox Series X en S en pc.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus over een half jaar komt de game uit en ze durven niks te laten zien. Ik ben echt bang dat het een regelrechte kopie wordt van de laatste fallout

0

@GoofyZ3 of die wordt gewoon nog een keer uitgesteld. Dit voorspelt niet veel goeds.

0
test

@GoofyZ3 ze gaan de game tonen voor release en dan zoals fallout 4 aantal min gameplay en dan met melding komt dan en dan uit in paar maanden. Maar gamescom is geen show waar ze games tonen meer games die je kan spelen op de beurs. En half jaar vermoed dat ie in juni komt dus wel wat langer dan half jaar.

0
test

@GoofyZ3 Wij hebben al meer gameplay van Starfield gezien dan van God of War. Just saying...

0
test

@Ardyn God of war is wel echt een compleet andere game. En die graphics zijn gewoon goed. Bethesda heeft gewoon een slechte reputatie betreft bugs en graphics.

0

Als Pentinent (een hobby project van initieel 1 persoon), AoE4 (al een tijd uit) en Grounded (al 100 jaar in "Preview") de grootste klappers worden van Gamescom dan is het ontzettend slecht gesteld met die 100 studios die MS ondertussen in bezit heeft.

0
test

@jaquesparblue en sony dan us helemaal niet aamwezig op gamescom en nintendo ook niet, hrt is een beurs waar je games kan spelen grote reveals hebbem ze nog nooit echt gehad van nintendo sony en micro. Dat bewaren ze voor e3 eigen shows en game awards.

0

Aanbevolen voor jou