Starfield-update voegt FOV-slider toe

Starfield-update voegt FOV-slider toe

Ook is het spel wat stabieler gemaakt en zijn er bugs uit een missie gehaald

Bethesda heeft gisteren een nieuwe update voor Starfield uitgebracht op Xbox Series en pc.

De update voegt onder andere een Field of View-slider toe, zodat spelers het gezichtsveld in de game kunnen aanpassen. Verder is de game op pc nog wat stabieler geworden voor mensen met een Intel Arc GPU en zijn bugs in de Echoes of the Past-missie weggepoetst. De complete patch notes zijn hier te vinden.

Starfield verscheen op 6 september op Xbox Series, pc en Game Pass. Lars Cornelis gaf een 9 aan de game: "'Skyrim in space' doet Starfield tekort, maar is tegelijkertijd de perfecte omschrijving van dit totaalpakket. Starfield is zo groot, divers en gedetailleerd dat het moeilijk is jezelf niet in deze wereld te verliezen. Niet alles is perfect, maar de minpunten worden volledig overvleugeld door de pluspunten. Kortom, een typische Bethesda-game. Maar dan in de ruimte."

Bethesda-topman Todd Howard gaf onlangs aan dat het de bedoeling is dat gamers Starfield voor een lange tijd blijven spelen. "Deze game hebben we expres zo gemaakt dat het een erg lange tijd gespeeld kan worden. We hebben van onze eerdere games, zoals Skyrim en Fallout, geleerd dat mensen ze voor een lange tijd willen blijven spelen."

Hij vervolgde: "Hoe bouwen we een game waarin dat natuurlijk aanvoelt? Als mensen de game hebben gespeeld en het hoofdverhaal hebben uitgespeeld, weten ze het antwoord daarop." Howard refereerde hierbij naar de New Game Plus-optie van de game.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben nog steeds niet verdergegaan met de main quest en alleen maar sidequests aan het doen.

2
test

Ik ben de mainquist aan het doen en ga daarna de sidequest doen.

0
test

Fijn voor de liefhebbers. Wisten jullie trouwens dat Lars Cornelis op Gamer.nl een 9 gaf aan de game? : "'Skyrim in space' doet Starfield tekort, maar is tegelijkertijd de perfecte omschrijving van dit totaalpakket. Starfield is zo groot, divers en gedetailleerd dat het moeilijk is jezelf niet in deze wereld te verliezen. Niet alles is perfect, maar de minpunten worden volledig overvleugeld door de pluspunten. Kortom, een typische Bethesda-game. Maar dan in de ruimte." het moet toch een keer gezegd worden he!

-1

Aanbevolen voor jou