Starfield krijgt volgend jaar 'nieuwe manieren om te reizen'

Starfield krijgt volgend jaar 'nieuwe manieren om te reizen'

Ook zullen er kaarten voor steden worden toegevoegd

Bethesda heeft meer details gegeven over wat Starfield-spelers volgend jaar aan gratis updates kunnen verwachten. Zo komen er "nieuwe manieren om te reizen" naar de game.

Dat deed het bedrijf op Reddit. Wat dit precies inhoudt is niet bekend, maar fans speculeren dat het mogelijk gaat om een snellere manier om op planeten voort te bewegen. Op dit moment kan men zich alleen te voet voortbewegen op planeten.

Begin volgend jaar moet er ook een update uitkomen die veel bugs rondom missies oplost. Ook moet de update ondersteuning voor FSR3 en XeSS toevoegen. Bethesda werkt daarnaast ook aan in-game kaarten voor de steden in de game. Naar verwachting zal er volgend jaar ongeveer elke zes weken een nieuwe patch uitkomen.

Starfield verscheen eerder dit jaar voor Xbox Series X en S en pc. Lars Cornelis beloonde het spel met een 9: "'Skyrim in space' doet Starfield tekort, maar is tegelijkertijd de perfecte omschrijving van dit totaalpakket. Starfield is zo groot, divers en gedetailleerd dat het moeilijk is jezelf niet in deze wereld te verliezen. Niet alles is perfect, maar de minpunten worden volledig overvleugeld door de pluspunten. Kortom, een typische Bethesda-game. Maar dan in de ruimte."

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eindelijk een fiets?! Respresent Holland! 😁

3
test

"Skyrim in space' doet Starfield tekort, maar is tegelijkertijd de perfecte omschrijving van dit totaalpakket. Starfield is zo groot, divers en gedetailleerd dat het moeilijk is jezelf niet in deze wereld te verliezen. Niet alles is perfect, maar de minpunten worden volledig overvleugeld door de pluspunten. Kortom, een typische Bethesda-game. Maar dan in de ruimte." Dit is nog steeds zo pijnlijk om te lezen. https://www.youtube.com/watch?v=hS2emKDlGmE&ab_channel=NakeyJakey Deze gozer doet geen reviews maken maar snapt gamedesign beter dan onze heren op Gamer.nl xD

[Reactie gewijzigd door armilo-theus op 13 december 2023 - 13:19]

-2

Vertaling: Ik heb op internet een mening gevonden van een random gast die aansluit bij mijn mening dat Starfield een kutgame is en heb hem om die reden gebombardeerd tot gamedesign expert om mijn mening extra gewicht te geven. Realiteit: De bewuste 'expert' NakeyJakey is 30 jaar en begon op YouTube content te posten toen hij net 20 was. Hij is buiten YouTuber ook muzikant. Buiten dat ie alleen maar commentaar levert op Video games, films en algemene media heeft ie totaal geen relevante ervaring in de game industrie. Tot zover jouw expert. "His criticism of Rockstar Games and their game Red Dead Redemption 2 in 2018 helped propel his channel to new heights" Oftewel: deze man weet dat kritiek leveren op populaire games hem heel veel views en subscribers oplevert en is redelijkerwijs dus extra gemotiveerd dat ook te doen om zijn kanaal nog populairder te maken. We kunnen ons natuurlijk afvragen waarom jij de mening van deze gast beter vindt, maar we weten allemaal waarom dat is. Je hebt een hekel aan Starfield omdat ie exclusief is. Change my mind.

-1
test

IK heb het spel op steam. 80 uur erin en uninstalled. Dat jullie dit spel maar blijven verdedigen. Terwijl het faalt en zelfs een modder zegt dat het spel kut is en er geen mods voor gaat maken. Bethesda game design is outdated Todd blijft maar liegen en wilt niet leren. Dat jullie Bethesda blijven dickrijden zegt ook al genoeg.

1

Er is niks aan Starfield wat mij het gevoel van Space travel gaf, zelfs de locaties op de planeten waren meer “hubs” dan dat ik het gevoel kreeg dat ik enorm veel kon gaan exploren. Nee sorry, ik heb best moeite om Starfield weer op te starten. De combat was prima maar alles er omheen begon al gauw een sleur te worden en zelfs ontzettend vermoeiend. Als ik echte immersion wil en echte space travel, daar heb ik Star Citizen voor.

1

Hé als jij het een kutgame vindt is dat prima, daar gaat het me helemaal niet om en interesseert me werkelijk helemaal niets. Maar kom dan met goeie argumenten. Zeggen dat een random filmpjes maker op internet, die eigenlijk alleen maar games speelt en er vooral op uit is om meer views binnen te harken door kritiek te leveren op populaire games, er meer verstand van heeft dan meerdere ervaren game journalisten van verschillende sites vind ik niet een heel sterk argument. Sterker nog, het lijkt eigenlijk heel erg op confirmation bias. Het feit dat je de game 80 uur gespeeld hebt en er niks aan vond is veel sterker namelijk en dan vind ik het dus apart dat dat je tweede argument is. Dat is namelijk op basis van eigen ervaring ipv de mening van een ander. Die gast op YouTube heeft er niet meer verstand van dan jij en ik en die gast heeft ook nog eens een ander motief, namelijk views en subscribers scoren. Wat dat betreft zal ik jouw mening op basis van eigen ervaring eerder geloven dan dat van de heer NakeyJakey. We zitten hier op een website waar mensen onder de review van een game als een klein kind al gaan klagen dat het cijfer te hoog is en dat de reviewers meegegaan zijn in de hype zonder zelf de game ook maar een minuut gespeeld te hebben. En nog grappiger is dat ze dan vervolgens beweren wel flink wat uren in game gestoken te hebben, terwijl ze de game van te voren al zo afbranden. Daar moet ik alleen maar om lachen dat mensen zo ver gaan om een andere bedrijf er beter uit te laten komen. En die mensen zijn ook nog eens volwassen. Ik heb gisteren de review van Avatar zitten lezen op deze website en op basis daarvan zou ik de game gewoon helemaal niet spelen. Ik heb er ook een comment onder geplaatst dat ik op basis van de review eigenlijk nog een lager cijfer had verwacht. Dan zou het toch een beetje ongeloofwaardig zijn om over een weekje te beweren dat ik alsnog 40 uur in die game gestoken heb. Dat is blijkbaar het niveau waar we hiermee te maken hebben. Mensen die een game afbranden omdat ie van Microsoft is of van Sony, die krijgen een knoop in hun maag als er een exclusive van een ander platform uitkomt. Als dat je motivatie is dan ben je in mijn ogen werkelijk heel erg treurig en het niet waard om een discussie mee te voeren. Dat is namelijk niet mogelijk met dat soort personen. Maar zoals ik al zei, als je de game 80 uur gespeeld hebt en je vindt er niks aan, prima. Knap dat je het dan 80 uur volgehouden hebt, als ik een game na 20 uur niks vind heb ik hem allang uitgezet. Speel ik liever een andere game die ik wel leuk vind 60 uur.

[Reactie gewijzigd door op 14 december 2023 - 07:21]

-3

Bijna alle mensen die kritiek hebben op SF hebben er aardig wat uur in zitten. Hoe komt dat? Omdat dit spel nogal traag is en je in de eerste 20 uur nog geen goed beeld krijgt van dit spel. Naarmate je verder komt, zie je dat het steeds meer van hetzelfde is en dat er niks aan space travel is in dit spel, laat staan “exploration”. Zo kom je makkelijk aan die 80 uur namelijk. Ik heb er zelf iets meer dan 100 in zitten. Wil best de story nog afronden maar ik verwacht dat ik daarna niet echt meer zal spelen (voorlopig). Die DLC komt eraan en zal ik nog spelen. Wie weet komt er een mod aan die het nog een beetje interessant maakt. Maar eerlijk is eerlijk. Alles wat ik wil van een open world scifi game met vrijheid heb ik met Star Citizen.

1

voor mij was het heel simpel om me zelf niet te verliezen in de game. De crappy character design en het openingsplot was nou niet echt juich werk tel daar bij op het constant in een menu zitten om te reizen en alles aan te passen was het niks voor mij.

1
test

Maar waarom heb je het dan alsnog 80 uur gespeeld?

1
test

Officieel iets van 60. Laatste deel was uitvogelen hoe je jezelf in de universe kon krijgen. Het schieten heeft Bethesda hierin goed geholpen, maar ik kan mij nu niks meer herinneren van wat er nu precies gebeurd en wie al hen namen zijn. Ik kan het spel niet meer opstarten omdat het zoals Hogwarts Legacy geen replay value meer heeft en de gameplay te saai is om het opnieuw te doen. GTA5 RDR2 The Witcher 3 en Mass effect en Skyrim zijn allemaal spellen die ik opnieuw kan spelen. Echter is het probleem bij Starfield dat ze hun formula niet hebben verbeterd en in het verleden tijd hangen en dat is schadelijk voor het spel.Probleem is dat wordt niet erkend door jullie erger nog jullie zeiden (volgens mij was dat de podcast) dat Bethesda niet hoeft te innoveren. Bethesda is juist de enige Developer samen met Ubi die moeten leren innoveren en risk nemen. Starfield had een 9/10 kunnen zijn als ze op zin minst de basis van Space exploration goed hadden gedaan. Waarom zou dan de rest van de industrie wel moeten innoveren en Bethesda weer niet? Zelfs Cyberpunk met hun shitty release heeft nog steeds betere immersie en betere graphics dan Starefield loading Simulator. Het probleem is dat Starfield een beetje overeind blijft totdat je opnieuw wilt beginnen en merkt dat het niet meer leuk is. Zelfs no man sky doet het beter. 10 mensen vs 100en mensen. Was wel blij dat Starfield niks won. Volgende keer opdonderen met die loading screens dat is zo anno 1990. By the by deze site is echt tergend slecht. Geen enkele notificatie wie er reageren op onze comments en uiteindelijk kun je niet meer terug reageren tenzij je een nieuwe comment plaats met @ en hun naam maar dan nog krijgen ze toch geen notificatie ervan en continue opnieuw inloggen. Jullie hebben goed geleerd van Bethesda denk ik zo xD.

1

@Armilo "maar ik kan mij nu niks meer herinneren van wat er nu precies gebeurd en wie al hen namen zijn" 60 uur in een game gestoken maar kan zich wonderbaarlijk genoeg helemaal niets meer herinneren. Maakt je bewering niet heel erg geloofwaardig vind je wel?

-2
test

@BROERVANMARKRUTTE Jij bent echt op je pik getrapt he. Je bent dit spel zo hard aan het verdedigen terwijl Starfield gewoon de ware kritiek krijgt. Jij bent hier de Xbox fanboy die niet tegen kan dat bethesda gefaalt heeft en je blijft maar negeren wat iedereen zegt. Blijkbaar in jouw wereld kan alleen jouw waarheid leven. Je blijft maar mensen met een andere meningen demoniseren. Hierbij ga ik het laten het gaat me niet meer boeien wat je hierna zegt. Ga jij maar Xbox pis blijven drinken.

0

Aanbevolen voor jou