Starfield is een Play Anywhere-game

Starfield is een Play Anywhere-game

Koop de game eenmalig digitaal en speel het op zowel Xbox als pc

Starfield is een 'Play Anywhere'-game, wat betekent dat mensen de digitale versie van de game maar één keer hoeven te kopen om het op zowel Xbox Series-consoles als pc te spelen.

Het betekent ook dat cross-saves aanwezig zijn. Geboekte progressie van de game op Xbox Series kan dus meegenomen worden naar de pc-versie, en visa versa. Play Anywhere geldt wel alleen voor digitale exemplaren van de game.

De Play Anywhere-vermelding is te vinden op de pagina van de game in de officiële Xbox-winkel. Een aantal maanden geleden meldde Bethesda ook al dat Starfield onder Play Anywhere viel, maar de tweet waarin dit werd bevestigd werd kort na publicatie weer verwijderd, waardoor er twijfel ontstond. Met de toevoeging van de Play Anywhere-tag op de winkelpagina lijkt het echter zo goed als bevestigd.

Starfield verschijnt op 6 september op Xbox Series X en S, pc en Game Pass. In de ruimte-rpg van Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls, sluiten mensen zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de "laatste reis van de mensheid", honderden jaren in de toekomst. Onlangs werd er uitgebreide gameplay van het spel getoond.

In dit artikel kan men alles wat tot nu toe bekend is over Starfield er op nalezen.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gruwelijk! Zo hoort het

0
test

Play any where dat zijn toch al Microsoft games sinds ze dat hebben aangekondigd paar jaar terug, ga er vanuit dat dit ook met abk games gaat gebeuren.

-1

Aanbevolen voor jou