Starfield en Redfall uitgesteld naar eerste helft van 2023

Starfield en Redfall uitgesteld naar eerste helft van 2023

Bethesda heeft zowel Starfield als Redfall uitgesteld naar de eerste helft van 2023.

Dat heeft het bedrijf via social media aangekondigd. "De teams bij Arkane Austin (Redfall) en Bethesda Game Studios (Starfield) hebben ongelooflijke ambities voor hun games, en we willen er zeker van zijn dat jullie de beste, meest afgewerkte versies van die games ontvangen."

Starfield is al geruime tijd officieel onthuld door Bethesda, al is er nog geen uitgebreide gameplay getoond. Bethesda schrijft dat er binnenkort gameplay wordt getoond van Starfield en Redfall. Mogelijk gebeurt dat tijdens de Microsoft and Bethesda Showcase op 12 juni.

In Starfield sluiten spelers zich aan bij de Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de 'laatste reis van de mensheid', honderden jaren in de toekomst. De game had eigenlijk op 11 november voor Xbox Series X en S, pc en Game Pass moeten verschijnen, maar komt nu dus ergens in de eerste helft van 2023 uit.

Redfall werd vorig jaar tijdens de E3-presentatie van Xbox onthuld. Het spel speelt zich af in een gelijknamig dorp op een eiland, dat is bezet door vampiers die de zon blokkeren. In de game kiezen spelers een personage uit diverse personages om samen met anderen spelers de wezens uit te schakelen. Redfall had eigenlijk in de zomer van dit jaar moeten uitkomen op Xbox Series X en S, pc en Game Pass, maar staat nu dus ook gepland voor de eerste helft van 2023.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oke dit is best ruk.. daar gaat de eindejaarsklapper van xbox.. Eerste helft 2023 kan dus ook zomaar juni betekenen.. ofwel; misschien nog een jaar wachten. Damn.. Dan hoop ik toch echt dat de hype dusdanig hoog is na de e3 dat ze die een jaar kunnen volhouden.

0
test

Wat een kak zooi, kondig dan vorig jaar niet groot aan zomer en 11-11-22

0

Aanbevolen voor jou