Starfield bevat een New Game Plus-modus

Starfield bevat een New Game Plus-modus

Game komt op 6 september uit op Xbox Series en pc

Er zit een New Game Plus-modus in Starfield.

Dat is bevestigd in een interview met Todd Howard door GQ Magazine. Details over de New Game Plus-modus werden niet gegeven, maar volgens het artikel gaat het om een "unieke en spannende twist op New Game Plus, om te motiveren het spel te blijven spelen". Normaliter houdt New Game Plus in ieder geval in dat spelers na het uitspelen van de game, de campagne opnieuw kunnen opstarten - vaak met ontgrendelde krachten en gear intact, en soms ook met sterkere vijanden.

IGN interviewde daarnaast Xbox-topman Phil Spencer. In dat interview claimt hij dat Starfield meer aanvoelt als The Elder Scrolls 4: Oblivion dan The Elder Scrolls 5: Skyrim, al legt hij niet uit wat hij daarmee bedoelt. "Ik ben volgens mij bezig aan mijn vijftiende speelsessie. Ik ben afgelopen november begonnen, maar vaak worden er wijzigingen (tijdens het ontwikkelproces) aangebracht. Ik denk echter dat dit mijn uiteindelijke personage is. Ik ben echt een ruimtepiraat. Het spel is volgens mij meer Oblivion dan Skyrim - mensen die de games hebben gespeeld, begrijpen dat misschien. Het is een epische game."

Tijdens Gamescom Opening Night Live eerder deze week werd de live-action trailer van Starfield getoond - die kan hieronder nogmaals bekeken worden. Het spel verschijnt op 6 september op Xbox Series X en S, pc en Game Pass, al kunnen mensen die een speciale editie reserveren of een upgrade kopen vijf dagen eerder aan de slag. In de ruimte-rpg van Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls, sluiten mensen zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de "laatste reis van de mensheid", honderden jaren in de toekomst.

Watch on YouTube
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zin in, al hoop ik dat er van dat 'epische' sfeertje in de live action trailer met veel rook en licht-effecten nog wat overblijft in de game gezien de grafische eisen niet héél hoog zijn..

0
test

nu nog 60fps op consoles 🙃

0

Deze opmerking wordt wel een beetje oud, vind je niet? Volgens mij is er uitgelegd waarom het spel 30fps is. Het is net zo'n uitlokkende opmerking dat het spel 0fps is op de PS5.

0

Het is echter allang niet meer van deze tijd om games op 30fps uit te brengen. Het is jammer dat developers hier zo halstarrig aan blijven vasthouden op consoles.

0

Ach mensen met teveel tijd, te weinig aandacht en te lage intelligentie om iets nieuws te verzinnen denk ik dan altijd maar

[Reactie gewijzigd door op 25 augustus 2023 - 06:31]

0

Aanbevolen voor jou