Star Wars Jedi: Survivor uitgesteld, komt op 28 april uit

Star Wars Jedi: Survivor uitgesteld, komt op 28 april uit

Star Wars Jedi: Survivor is uitgesteld naar 28 april.

Dat hebben Electronic Arts en ontwikkelaar Respawn Entertainment aangekondigd. De game stond eigenlijk gepland voor een release op 17 maart.

 "De laatste drie jaar heeft het Jedi-team bij Respawn diens collectieve hart en ziel in Star Wars Jedi: Survivor gestoken, en we kunnen met trots melden dat het volgende hoofdstuk in het verhaal van Cal Kestis qua content compleet is."

Respawn vervolgt: "We richten ons nu volledig op het eindstadium: het fixen van bugs om de prestaties, stabiliteit en spelerservaring te verbeteren. (...) Om de kwaliteit te bereiken die men van Respawn is gewend en het team de tijd te geven die ze nodig hebben om het niveau te bereiken die fans verdienen, hebben we zes cruciale weken er bij opgeteld. Star Wars Jedi: Survivor komt nu wereldwijd op 28 april uit."

Star Wars Jedi: Survivor speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af, met opnieuw Cal Kestis in de hoofdrol. De game komt uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Survivor is niet de enige Star Wars-game in ontwikkeling bij EA. Respawn ontwikkelt ook een nog naamloze shooter in het Star Wars-universum en werkt samen met Bit Reactor - een studio bestaande uit voormalige ontwikkelaars van de Xcom-franchise - aan een strategiegame. Andere Star Wars-games die buiten EA in ontwikkeling zijn, zijn onder andere Star Wars Eclipse en een remake van Knights of the Old Republic.

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wow, had geen idee dat ie al zo snel zou komen. Ik hoop dat het een trend wordt om games zo kort voor release aan te kondigen.

0

Gewoon om de hype rondom Hogwarts te ontspringen. Hoe goed Fallen Order ook was en dat er veel op het vervolg staan te wachten zou de release overschaduwd worden.

0

Aanbevolen voor jou