Star Wars Jedi: Survivor-speler stuit op bug die savefile onbruikbaar maakt

Star Wars Jedi: Survivor-speler stuit op bug die savefile onbruikbaar maakt

Kijk uit in de 'chamber of duality'

Er is een bug in Star Wars Jedi: Survivor gevonden waardoor men vast komt te zitten en men helemaal opnieuw aan de game moet beginnen.

Reddit-bezoeker Koboh maakt melding van een bug die in de eerste twee à drie uur van het spel voorkomt en er voor zorgt dat mensen die sterven voordat ze saven, respawnen op een locatie waaruit ze niet kunnen ontsnappen. Daardoor moet men helemaal opnieuw aan de game beginnen en heeft men dus niets meer aan diens savefile.

Wanneer men de 'chamber of duality' klaart en met de lift weer vertrekt, wordt aangeraden dat spelers zo snel mogelijk mediteren (oftewel saven). Wanneer men kort na de rit met de lift sterft, respawnt men namelijk weer in de chamber in kwestie en kan men daar niet meer ontsnappen, aangezien de lift ook niet werkt. Diverse Reddit-bezoekers hebben aangegeven hetzelfde te hebben ervaren.

Het is waarschijnlijk dat de bug ergens binnenkort wordt verholpen. EA en Respawn gaven eerder al aan dat ze aan diverse patches voor de game werken. Veel gamers - zowel op pc als consoles - klagen over de staat waarin de game eind vorige week is uitgekomen. Het spel kent diverse prestatieproblemen en bugs.

EA verontschuldigde zich afgelopen weekend al voor de situatie: "We zijn op de hoogte dat Star Wars Jedi: Survivor niet naar onze standaard presteert voor een gedeelte van onze pc-spelers, met name mensen met krachtige systemen of specifieke configuraties. (...) Wees er zeker van dat we aan oplossingen voor deze problemen werken."

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 tja dat kost meer geld dan achteraf fiksen. sterker nog, een hoop mensen betalen de volle mep en zijn bugtesters.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Die image schade valt enorm mee, zodra ze de meeste problemen gefixed hebben met de komende updates zijn de meeste mensen het helemaal vergeten, naast dat er ook genoeg spelers zijn die helemaal nergens last van hebben.

0
test

@Snoop213 Wie was ook al weer de uitgever? owja die ene die al heel veel imago schade heeft en gewoon door blijft gaan omdat de schapen toch wel blijven kopen.

0

Aanbevolen voor jou