Star Wars Jedi: Survivor-patch nu uit op pc, later vandaag op consoles

Star Wars Jedi: Survivor-patch nu uit op pc, later vandaag op consoles

Pc-versie verbetert renderen van game zonder ray tracing op, consoleversie pakt diverse bugs aan

Er is gisteren een nieuwe patch uitgekomen voor de pc-versie van Star Wars Jedi: Survivor. De patch verschijnt in de loop van vandaag ook op consoles.

Met de patch moet het renderen van de game zonder ray tracing ingeschakeld verbeterd worden. De patch voor de consoleversie lost diverse bugs en crashes op. In onderstaande tweet delen ontwikkelaar Respawn Entertainment en uitgever Electronic Arts meer details.

Star Wars Jedi: Survivor verscheen afgelopen vrijdag op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S en wordt geplaagd door allerlei problemen. De uitgever en ontwikkelaar verontschuldigden zich eerder al voor de staat waarin de game is uitgebracht. Zo is er een bug waardoor spelers vast komen te zitten en helemaal opnieuw moeten beginnen. Eerder werd al gecommuniceerd dat er aan diverse patches wordt gewerkt.

Ondanks de bugs heeft Erik Nusselder plezier uit de game gehaald, zo legt hij uit in de Gamer.nl-recensie: "Star Wars Jedi: Survivor pakt bijna alle verbeterpunten van het vorige deel overtuigend aan en is een Star Wars-avontuur om van te genieten. Tenminste, zolang de technische problemen je plezier niet vergallen."

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heb nog niet veel verbeteringen opgemerkt na de patch op pc. Moet wel zeggen dat het spel in het algemeen prima liep al heb ik tot nu toe wel veel gamecrashes specifiek op de planeet Jedha. Iemand anders die dat ook opvalt?

0
test

Hopelijk lost het de screen tearing en de framerate issues op. Op de PlayStation 5 was het zo slecht geoptimaliseerd dat ik uit frustratie een ander spel ben begonnen. Als deze patch die dingen oplost, wil ik best verder spelen.

0

Aanbevolen voor jou