'Star Wars Jedi: Survivor komt in maart 2023 uit'

'Star Wars Jedi: Survivor komt in maart 2023 uit'

Star Wars Jedi: Fallen Order-vervolg Star Wars Jedi: Survivor zou volgens een prominente journalist in maart 2023 uitkomen.

Dat claimt Jeff Grubb. Hij deelde een officieel nieuwtje over de release van een boek dat zich afspeelt tussen de eerste en de tweede game. Dat boek komt in maart uit. Vervolgens meldde Grubb dat de nieuwe game ook in maart verschijnt. Officieel is er nog geen releasedatum bekend.

Het boek, dat op 7 maart 2023 uitkomt, heet in ieder geval Star Wars Jedi: Battle Scars en wordt geschreven door Sam Maggs, die eerder al boeken en comics voor Marvel en DC schreef en ook het script voor de aankomende remake van Star Wars: Knights of the Old Republic schrijft. Het boek speelt zich tussen de twee games af en draait dan ook om hoofdpersonage Cal Kestis.

Er werd overigens ook een artboek van Star Wars Jedi: Survivor aangekondigd. Dit boek toont hoe het aankomende spel ontwikkeld is en moet op 2 mei 2023 uitkomen.

Star Wars Jedi: Survivor is het directe vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order. De game speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af, met opnieuw Cal Kestis in de hoofdrol. Het vervolg wordt net als het origineel ontwikkeld door Apex Legends- en Titanfall-ontwikkelaar Respawn Entertainment. Star Wars Jedi: Survivor komt uit voor de PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. EA heeft officieel alleen laten weten dat de game in 2023 uitkomt.

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik irriteer mij aan die kop van de protagonist dus dit kan ik niet spelen.

0
test

@Mmo-veteran Daar kan die arme jongen toch ook niks aan doen

0

Aanbevolen voor jou