'Star Wars Eclipse laat nog drie à vier jaar op zich wachten'

'Star Wars Eclipse laat nog drie à vier jaar op zich wachten'

Het zou nog zo'n drie à vier jaar duren voordat het deze week aangekondigde Star Wars Eclipse uitkomt.

Dat meldt journalist en insider Tom Henderson. Eerder dit jaar lekte hij al correcte informatie over het toen nog onaangekondigde Star Wars Eclipse. Tijdens The Game Awards eerder deze week werd de Star Wars-game onthuld.

Henderson geeft in een aantal tweets wat mogelijke details over de game. Zou zou het nog minstens drie à vier jaar duren voordat het spel uitkomt, en zou ontwikkelaar Quantic Dream moeite hebben met het vinden van werknemers. De studio werd in 2019 door de media uitgelicht vanwege een giftige werksituatie.

Henderson claimt verder dat studiohoofd David Cage erg betrokken is bij het schrijfwerk van de game. Verder zou het vooral een uitdaging zijn om de interne engine van Quantic Dream te gebruiken, omdat die niet gebouwd is om een openwereldgame te draaien.

Star Wars Eclipse speelt zich af ten tijde van de High Republic. In de game nemen spelers de rol aan van verschillende personages, waarbij keuzes invloed hebben op de toestand in de Outer Rim van het universum. Een officiële releasedatum en systemen zijn nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een game aankondigen 3 ~ 4 jaar van tevoren is wel erg ver...

0

@Ardyn In deze tijd? Absoluut niet. Maar daarnaast, het lijkt een tactiek om personeel aan te kunnen trekken.

0
test

@gimbal2 Niet per se, de meeste games worden aangekondigd met het idee dat het 2 jaar later uitkomt OF omdat er te veel gezeik/vraag is om een aankondiging (TES6). Maar zoals je al zegt, het is waarschijnlijk om personeel aan te trekken.

0

Half life 3 is aangekondigd, komt over 20 a 30 jaar uit haha

0

Aanbevolen voor jou