'Star Wars Eclipse geïnspireerd door The Last of Us'

'Star Wars Eclipse geïnspireerd door The Last of Us'

De aankomende Quantic Dream-game Star Wars Eclipse zou deels geïnspireerd zijn op The Last of Us.

Dat meldt Twitter-gebruiker AccountNGT, die een week voordat de game officieel werd aangekondigd al een screenshot van de trailer lekte. De verhouding tussen verhaal en gameplay zou vooral overeenkomen met de bekende Naughty Dog-game.

Volgens de Twitteraar moet Eclipse een openwereld adventuregame worden en bevat het spel ook een multiplayermodus, die door het Montream-team van Quantic Dream wordt ontwikkeld. De ontwikkeling zou begin 2021 van start zijn gegaan en zou dus nog in een vroeg stadium zijn.

Bovenstaande informatie is niet officieel bevestigd door Quantic Dream, maar aangezien de Twitteraar in kwestie ook op voorhand een screenshot van de onthullingstrailer toonde, lijkt de informatie betrouwbaar.

Star Wars Eclipse speelt zich af ten tijde van de High Republic. In de game nemen spelers de rol aan van verschillende personages, waarbij keuzes invloed hebben op de toestand in de Outer Rim van het universum. Een officiële releasedatum en systemen zijn nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd. Hopelijk later dit jaar iets van gameplay.

0

Klinkt tof, ben altijd wel benieuwd naar zulke games. Ik weet dat niet iedereen dol is quantic dream games, maar persoonlijk krijg ik geen genoeg van games zoals heavy rain en Fahrenheit.

0

@tremere Schuldig. Maar zo'n game in het Star Wars universum... mja.

0

@gimbal2 Zal er echt aan liggen aan hoeveel vrijheid ze krijgen om er een eigen draai aan te geven. Kotor 1 en 2 en zelfs swtor (agent verhaallijn) hebben laten zien dat je best een goede verhaallijn, vol grijstinten kan plaatsen in de star wars wereld.

0

@tremere vooral Fahrenheit vond ik geweldig. Ik weet niet of dat ik soort game in een Star Wars universum wil spelen

0

Aanbevolen voor jou