Stalker 2 is speelbaar op Gamescom

Stalker 2 is speelbaar op Gamescom

Forza Motorsport en Starfield niet

Microsoft heeft bevestigd welke games het zoal speelbaar beschikbaar stelt op de Gamescom-beursvloer. Een van die games is Stalker 2: Heart of Chornobyl.

Eerder deze week gingen er al geruchten over de GamesCom-line-up van Microsoft. Daarbij werd Stalker 2 al getipt. Dat blijkt nu te kloppen, zo heeft Microsoft duidelijk gemaakt via een artikel op Xbox Wire. Onder de games die het speelbaar op de beursvloer aanbiedt, vallen ook Towerborne – de nieuwe game van de ontwikkelaars achter The Banner Saga – Armored Core 6, Payday 3, Persona 5 Tactica, Steamworld Build en Cyberpunk 2077-uitbreiding Phantom Liberty.

Opvallend genoeg zijn Starfield en Forza Motorsport volgens het artikel niet speelbaar. De games worden wel getoond via zogeheten ‘theaterpresentaties’. Starfield komt op 6 september uit, dus de release is vlak na Gamescom, maar de nieuwe Forza Motorsport staat op 8 oktober gepland en is opvallend genoeg ook niet speelbaar.

Gamescom wordt van 22 tot en met 25 augustus gehouden in Keulen, Duitsland. Microsoft is aanwezig in hal 8 van Koelnmesse.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hopelijk ook snel een een datum wanneer deze uit gaat komen.

1
test

Ik denk dat ze die op gamescom bekend maken.

0
test

Zou wel vet zijn als de game zoals gezegd wordt gewoon in December uitkomt...👌🏻

0

Aanbevolen voor jou