Stalker 2 en Forza Motorsport schijnbaar speelbaar op Gamescom

Stalker 2 en Forza Motorsport schijnbaar speelbaar op Gamescom

Microsoft komt met naar eigen zeggen diens grootste stand ooit

Games als Stalker 2: Heart of Chornobyl en de nieuwe Forza Motorsport zouden later deze maand speelbaar zijn op de Xbox-stand op Gamescom.

Dat claimt Insider Gaming te hebben vernomen. In een artikel op Xbox Wire eerder dit jaar claimde Microsoft al dat het diens grootste stand tot dusver zou opzetten op Gamescom, en eerstgenoemde website heeft nu enkele details achterhaald over wat bezoekers kunnen verwachten.

Naast Stalker 2 en Forza Motorsport claimt Insider Gaming ook dat het eerder dit jaar onthulde Towerborne speelbaar is. Andere speelbare games werden niet onthuld door de website.

Vooral het feit dat Stalker 2 speelbaar zou worden, is opvallend. Er is relatief veel onduidelijkheid over de release van de game, aangezien Stalker 2 wordt ontwikkeld door het uit Oekraïne afkomstige GSC Game World. De studio is inmiddels deels verkast naar Tsjechië. Een precieze releasedatum voor de game is er niet.

Een datum voor Gamescom is er wel: de beurs wordt van 23 tot en met 27 augustus gehouden in Keulen, Duitsland. Op 22 augustus wordt Gamescom Opening Night Live uitgezonden, dat wordt gepresenteerd door Geoff Keighley - bekend van The Game Awards en Summer Game Fest.

Overigens is Sony PlayStation niet aanwezig op Gamescom. Nintendo is wel van de partij.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hopelijk maken ze ook een datum voor stalker 2 bekend.

0

Aanbevolen voor jou