Spelunky 2 wordt van Game Pass af gehaald

Spelunky 2 wordt van Game Pass af gehaald

Samen met twee andere titels

Vanaf 16 juli is Spelunky 2 niet meer speelbaar via Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Dat blijkt uit de lijst met games die binnenkort verdwijnen van de service (via Eurogamer). Daar zijn naast Spelunky 2, Exo One en PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls aan toegevoegd. De drie games verdwijnen allemaal op 16 juli.

Spelunky 2 is een tweedimensionale platformgame waarin spelers op avontuur gaan in verschillende grotten. De grottenstelsels worden door een slimme formule op een telkens andere manier in elkaar gezet. Daardoor is geen enkele ronde hetzelfde. De game was sinds januari 2022 speelbaar via Game Pass.

Redacteur Thijs Barnhard gaf de game een 9 op Gamer.nl. "Noem Spelunky 2 gerust Super Spelunky. Alles voelt net even anders in dit genadeloze vervolg en juist dat maakt deze game zo’n unieke ervaring. Oude kennis is niet genoeg om de nieuwe gevaren en chaotische kettingreacties te overleven. Bij vlagen voelt die chaos oneerlijk en overweldigend, maar minstens zo vaak weet je de dood door een bizarre samenloop van omstandigheden net te vermijden. Juist die momenten maken Spelunky 2 zo ontzettend goed."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

oh nee, gaat Paw Patrol er af? Hé shit....

[Reactie gewijzigd door mole28 op 4 juli 2023 - 14:44]

1

Deze gebruiker is verwijderd

-2

Aanbevolen voor jou