Skull and Bones komt op 8 november uit

Skull and Bones komt op 8 november uit

Ubisoft brengt piratengame Skull and Bones op 8 november uit.

Dat heeft het bedrijf gisteren aangekondigd. Voor het eerst in jaren werd er ook nieuwe gameplay van het spel naar buiten gebracht. Die meer dan zeven minuten durende video is hieronder te zien, alsmede een cinematische trailer.

Een uitgebreide beschrijving van wat de gameplay inhoudt is te lezen in deze preview op Gamer.nl. Kortgezegd besturen spelers hun eigen piratenschip, waarmee ze het kunnen opnemen tegen computergestuurde schepen of schepen van andere spelers.

Skull and Bones komt op 8 november uit op pc, PlayStation 5, Xbox Series X en S, Google Stadia en Amazon Luna. Er komt zowel een standaard editie als een Premium-editie beschikbaar. Daarin zit 'Ballad of Bloody Bones Collection', twee missies en een digitale soundtrack. Voor release moeten er ook meerdere live tests gehouden worden. Via de officiële website kan men zich inschrijven.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb AC Black Flag echt heel veel gespeeld en ergens lijkt deze game me heel gaaf, maar zit er ook wat story in? Zal zo ook de preview lezen, maar ik ben benieuwd hoe andere gamers naar deze game wel/niet uitkijken.

0
test

Toen ik de titel van deze game voor het eerst las dacht ik dat het een game over geheime genootschappen was. Nu hoop ik dat erin de game wel een soort link is.

0

Aanbevolen voor jou