Senua's Saga: Hellblade 2 komt op 21 mei alleen digitaal uit

Senua's Saga: Hellblade 2 komt op 21 mei alleen digitaal uit

Game is om en nabij de acht uur lang

Senua's Saga: Hellblade 2 verschijnt op 21 mei en komt dan alleen digitaal uit.

Dat werd tijdens de Developer Direct gisteren onthuld. Er gingen al geruchten over deze releasedatum en die blijken te kloppen. Het spel verschijnt zoals gezegd alleen digitaal en gaat 50 dollar kosten - een prijs in euro's is op moment van schrijven niet bekend. Het spel wordt ruw genomen even lang als het eerste deel - dat komt gemiddeld gezien neer op zo'n acht uur speeltijd.

Tijdens de Developer Direct werden er niet alleen nieuwe beelden van Hellblade 2 getoond, er werd ook achter de schermen gekeken en bijvoorbeeld beelden getoond van de motion capturing. Ook werd duidelijk gemaakt dat Senua in dit vervolg naar IJsland afreist nadat Vikingen haar dorp hebben geplunderd.

Senua's Saga: Hellblade 2 werd in 2019 aangekondigd en betreft het vervolg op de culthit Hellblade: Senua's Sacrifice. Beide games draaien om Senua en hoe zij omgaat met haar psychose. De game wordt ontwikkeld door Ninja Theory, dat inmiddels onderdeel uitmaakt van Xbox Game Studios. De game komt naar Xbox Series X en S en pc. Ook verschijnt het spel op release op Xbox Game Pass.

Dat Hellblade 2 alleen digitaal uitkomt, is een teleurstelling voor sommige fans die de game graag fysiek hadden willen kopen. De eerste Hellblade kwam in eerste instantie ook alleen digitaal uit, maar na release verscheen de game alsnog fysiek.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Slechte ontwikkeling en een hoop geld voor een game van 8 uur die je niet eens in de kast kunt zetten.

0

Aanbevolen voor jou