‘Sega werkt aan reboots van Jet Set Radio en Crazy Taxi’

‘Sega werkt aan reboots van Jet Set Radio en Crazy Taxi’

Sega werkt naar verluidt aan reboots van Crazy Taxi en Jet Set Radio met een “groot budget”.

Bloomberg meldt dat anonieme bronnen beweren dat de reboots van Jet Set Radio en Crazy Taxi de eerste Super Game-titels van Sega zijn. Beide spellen zouden in de eerste ontwikkelingsfasen zitten, maar een bron meldt dat er al meer dan een jaar aan Crazy Taxi zou zijn gewerkt. Dat spel kan naar verluidt in 2024 of 2025 uitkomen.

De bronnen van Bloomberg beweren ook dat Sega Fortnite als sjabloon gebruikt bij het ontwikkelen van de twee reboots. De ontwikkelaar wil hetzelfde bereiken als Epic: een gratis spel creëren dat op meerdere systemen uitkomt en multiplayer, online (sociale) evenementen en aan te schaffen in-game spullen bevat voor microtransacties.

Volgens de bronnen zouden Crazy Taxi en Jet Set Radio de eerste twee games in Sega’s Super Game-plan zijn. Eerder deze maand maakte Sega bekend dat de Super Game-strategie meerdere spellen omvat, en werd ook bekend dat de Japanse spelontwikkelaar in dat kader kijkt naar technologieën als NFT’s en cloudgaming.

Sega heeft nog niet gereageerd op het bericht van Bloomberg. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

'Let's go make some crazy money!'

0

Kan me niet voorstellen dat deze insteek de kwaliteit van de games ten goede komt. Wat jammer zou zijn, want het zijn twee sterke franchises.

0

Aanbevolen voor jou