Sea of Thieves krijgt privéservers en meer

Sea of Thieves krijgt privéservers en meer

Het tiende seizoen gaat op 19 oktober van start

Op 19 oktober gaat het tiende seizoen van Sea of Thieves van start. Dat brengt diverse vernieuwingen met zich mee, waaronder de komst van privéservers in december.

Vanaf oktober komt in elke maand van dit jaar een grote feature naar de game. Zo worden er op 19 oktober guilds geïntroduceerd. Elke speler die de status van kapitein bereikt en een eigen schip heeft kan een guild starten, inclusief naam en logo, waar 24 spelers zich bij kunnen voegen.

In november wordt The Skull of the Siren Song toegevoegd. Dit is een grootschalige race over heel de server waarin spelers strijden om het vinden van een mysterieuze schat. In december worden zoals gezegd privéservers toegevoegd, waarin vier vrienden samen een privéwereld kunnen verkennen en zich zo geheel op PvE-content kunnen richten. Op de privéservers zijn Guilds, Hourglass Factions en live-service evenementen zoals Gold & Glory niet beschikbaar. Ook verdient men maar dertig procent van het goud dat men op normale servers vrijspeelt.

Tot slot is het bijna tijd voor de derde Monkey Island-episode. Eerder dit jaar werd Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island onthuld, waarin spelers koers zetten naar verschillende iconische locaties uit de Monkey Island-reeks. Er zijn inmiddels twee afleveringen verschenen en aanstaande donderdag komt het slotstuk, genaamd The Lair of LeChuck, uit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer dat zo'n veel verzochte gamemode als PVE er nu pas in komt. Mosterd na de maaltijd lijkt me. Altijd veel plezier gehad aan Sea of Thieves, maar van mij mag Rare zich op een andere IP gaan focusen.

1

Eens, ik heb me een tijd prima vermaakt met de game, maar had echt de behoefte aan een PvE server. Jammer dat ze daar nu pas mee komen.

0
test

Pve is echt te laat en zeer slecht toegevoegd. De checkpoints liggen enorm ver uit elkaar waardoor je keer op keer hetzelfde stuk moet doen. En voor elk gamesessie, hoe ver je ook bent moet je verplicht het intro van de verhalen doorlopen in die groene mist. Daardoor moet je elke keer uitgebreide gamesessies inplannen om geen progress te verliezen. Nee zelfs met deze nieuwe update is en blijft dit de slechtste pve ervaring ooit en een dikke middelvinger naar de solo/casual speler.

0

uhh, de intro hoef je niet telkens opnieuw te doen, ik denk dat je het verkeerde selecteerd voordat je de servers ingaat. Season 8 en 9 gespeeld en je merkt dat er al weinig pvp in de game is. Het lijkt nu al een pve game. Ik vermoed dat pvp met season 10 weer geheel terugkomt, het nieuwe world event is eigenlijk een mode vanuit de arena tijden. Hier hoef je natuurlijk niet aan mee te doen maar het geeft wel voldoening voor de pvp spelers. PVE private servers is goed voor nieuwkomende spelers. Ik denk ook njet dat je alle factions daar tot max level kan levelen.

0
test

Ok, wat doe ik dan verkeerd? Als ik bijv. verder wil gaan met de Monkey Island Tall Tale waar ik een checkpoint heb. Ik selecteer de tall tale in m'n schip (op het bureau). Dan opent een groen portaal en moet ik eerst daar door heen varen. In dat portaal krijg je een groene mist waar guybrush elke keer zijn verhaal doet en je aanmeert op Melee Island en je DAN pas verder kunt. Kan dit sneller?

0

Aanbevolen voor jou