Screenshots van vroege Starfield-build online verschenen

Screenshots van vroege Starfield-build online verschenen

Er zijn vijf screenshots van een vroege build van Starfield online verschenen.

De screenshots werden op Reddit geplaatst en zijn uit een versie van de game uit 2018 afkomstig. Eerder zijn er ook al screenshots van deze vroege build uitgelekt. In de screenshots is een ruimtebasis te zien, alsmede een personage dat deze basis van de buitenkant verkent. 

Starfield is inmiddels al officieel onthuld door Bethesda, al is er nog geen uitgebreide gameplay getoond. Dit gaat waarschijnlijk ergens deze zomer gebeuren. 

In Starfield sluiten spelers zich aan bij de Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de 'laatste reis van de mensheid', honderden jaren in de toekomst. De game verschijnt volgens Bethesda op 11 november 2022 voor Xbox Series X en S en pc.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik verwacht dat deze game net zo hard gaat falen op releasedag als Fall Out '76. Todd ' The Liar' Howard heeft na dat echec alle krediet bij mij verloren. Het enige wat deze game kan redden is als MS meer invloed uitoefent om ervoor te zorgen dat de game in een fatsoenlijke staat wordt gereleased.

0
test

@TheChief Hahaha, 1 april is al geweest hoor ;-)

0

@TheChief grote onzin iedereen kan zien dat Microsoft groot in zet op deze exclusive ik weet bijna zeker dan het een beest van een game wordt die zeker meedoet voor game of the year.

0
test

@Roy36NL Onderschat nooit de incompetentie van Bethesda. Vrijwel iedere Bethesda-game is een bugridden nightmare totdat de moddingcommunity er mee aan de slag gaat en het de game maakt die het ongeveer had moeten zijn bij launch.

0
test

@Roy36NL Micro zet heel groot in op deze game en ook sony wou de game in het verleden ex voor ps consoles hebben tot micro zenimax kocht. dat ie mee gaat doen zit er dik in.

0
test

@TheChief volgens mij had todd howard niks met fallou 76 ontwikkeling te maken tot na launch en is ie naar micro geestapt of die konden helpen met online.

0
test

@hulstpower Hij acteerde als executive producer van Fall Out 76 en was als zodanig dus de eindverantwoordelijke persoon.

0
test

Oooh bethesda, serieus iedereen is hyped voor een bethesda game... ik dacht dat het een Microsoft game was.

0

Aanbevolen voor jou