Schrijver van Control is nu narrative lead van nieuwe Fable

Schrijver van Control is nu narrative lead van nieuwe Fable

Anna Megill, die aan het hoofd stond van het verhaal van de game Control, is nu ook de narrative lead van de nieuwe Fable.

Dat maakte ze op Twitter bekend. Megill was al de hoofdschrijver van de game. Verder heeft ze ook gewerkt aan Dishonored: Death of the Outsider en het verhaal van Ubisofts aankomende Avatar: Frontiers of Pandora.

Veel over de nieuwe Fable is nog niet bekend. Wel duidelijk is dat het spel wordt ontwikkeld door Playground Games, de studio achter de Forza Horizo-games. Het spel zou al een aantal jaren in ontwikkeling zijn. Recentelijk vertrok medeoprichter Gavin Raeburn na twaalf jaar bij Playground, maar de ontwikkeling van het spel zou op rolletjes lopen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zocht het even op, maar gelukkig is ze Brits/Engels. Redelijk belangrijk als je aan Fable gaat werken, vind ik. Het gaat dan met name om de humor.

0

@Ardyn en alleen Engelse mensen hebben humor?

0
test

@Ziminar Ik denk dat Ardyn doelt op de typisch Britse humor uit de oorspronkelijke Fable-games :)

0
test

@Ziminar Zoals Michel al zegt. Fable bevat typisch Britse humor. Nu is het natuurlijk zo dat niet-Britten dezelfde humor kunnen hebben, maar vaak is humor toch aan je eigen cultuur gebonden.

0
test

@Ziminar niet zo butt hurt doen.

0

@Ziminar Meer dan nederlanders

0
test

Leuke baan lijkt me dat wel. Inspiratie opdoen, mooie verhalen schrijven en het uiteindelijk tot leven zien komen in een game die door miljoenen mensen gespeeld gaat worden.

0

Aanbevolen voor jou