Respawn heeft geen derde Titanfall-game in ontwikkeling

Respawn heeft geen derde Titanfall-game in ontwikkeling

CEO Vince Zampella ziet het wel ooit graag gebeuren

Respawn Entertainment werkt op moment van schrijven niet aan een derde game in de Titanfall-franchise.

Dat heeft CEO Vince Zampella bevestigd in een gesprek met Barrons. "Respawn heeft het druk en het is niet waarschijnlijk dat we ergens binnenkort aan een nieuwe Titanfall-game kunnen beginnen. Ik zou het graag zien gebeuren, maar er zijn geen exacte plannen voor. Het moet goed voelen. Het is zo'n geliefde franchise voor de fans en voor ons. Als het niet het juiste moment en het juiste idee is, is het ook niet logisch."

Fans van de shooterreeks hoeven voorlopig dus geen nieuwe Titanfall-game te verwachten. De eerste game van Respawn was Titanfall, en snel daarna kwam er een vervolg uit. Tegenwoordig werkt Respawn echter vooral aan Apex Legends en de Star Wars Jedi-reeks. Het bedrijf werkt ook aan andere Star Wars-games, zoals een first-person shooter en een strategiegame.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer. Laat wel weer zien hoe extreem moeilijk, zo niet compleet onmogelijk, het is om met Call of Duty te concurreren als het gaat om de PvP arena shooter. Zelfs de mensen die eerst met Call of Duty kwamen en toen met CoD4 ruim 15 jaar geleden de fundering legde voor de moderne multiplayer shooter is het niet gelukt.

0

@poklaan Wat ronduit bizar is, want ken werkelijk niemand die beide spellen kent en CoD boven TitanFall zet. Maar dat zal waarschijnlijk zijn omdat ik geen puisterige pubers uit Texas ken.

0

Aanbevolen voor jou