Remnant: From The Ashes en vervolg staan opeens op Game Pass

Remnant: From The Ashes en vervolg staan opeens op Game Pass

Ook de games die in de eerste helft van december naar de service komen zijn bekend

Remnant: From The Ashes en vervolg Remnant 2 zijn uit het niets aan de line-up van Xbox Game Pass toegevoegd. Ook is de line-up voor de eerste helft van december bekend.

De Remnant-games kunnen nu gespeeld worden via Game Pass voor console, pc en cloud. De Remnant-games zijn over het algemeen goed ontvangen. Ze combineren shootergameplay met soulslike elementen en kunnen in co-op gespeeld worden.

Het eerste deel ontving een 8,5 op Gamer.nl: "Remnant: From the Ashes speelt leentjebuur bij heel veel populaire games, maar staat dankzij goede schiet- en co-op-actie geheel op zichzelf."

Het vervolg wist met een 9 het origineel zelfs te overtreffen: "Remnant 2 voelt haast als een uitgestorven soort game. Het is een ‘af’ product – op de bugs en reeds aangekondigde downloadbare content na – dat je in theorie haast ‘oneindig’ kunt (her)spelen, met maximaal drie mensen en zonder poespas. Omdat zoveel elementen willekeurig gegenereerd worden, kan geen SEO-artikel of YouTube-video opboksen tegen alle verrassingen en geheimen die dit vervolg biedt. Dit is een zeldzaam spel waarover je andere mensen wilt appen wat je nu weer hebt ontdekt of meegemaakt. Zo worden ze niet vaak meer gemaakt, maar Gunfire Games doet het een tweede keer."

Verder heeft Microsoft bekendgemaakt welke games er in de eerste helft van december op Game Pass verschijnen. Morgen zijn dat Spirit of the North (console, pc en cloud) en Steamworld Build (console, pc en cloud), gevolgd door Rise of the Tomb Raider, Clone Drone in the Danger Zone, World War Z: Aftermath en While the Iron's Hot (allen voor console, pc en cloud) op 5 december.

Op 7 december wordt Goat Simulator 3 op Game Pass voor console, pc en cloud toegevoegd, en op 8 december volgt After the Storm (pc). Op 12 december is het de beurt aan Tin Hearts (console, pc en cloud) en op 14 december kunnen mensen aan de slag met Far Cry 6 (console, pc en cloud). Meer details over de games zijn op Xbox Wire te vinden.

Chained Echoes, Opus Magnum, Potion Craft: Alchemist Simulator en Rubber Bandits worden op 15 december van de service verwijderd.

Xbox Game Pass

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Van Xbox Wire "This month, we’re going for a “let’s announce everything coming in Game Pass for December” sort of vibe". Dus dit is (zeer waarschijnlijk) voor de hele maand, niet 1 helft van de maand zoals meestal het geval. Al denk ik dat er nog ruimte is in die verwoording voor nog meer aankondigingen. Ik verwacht tijdens The Game Awards nog wat voor GP.

0

Aanbevolen voor jou