Releasedatum Xbox Series-versie Baldur's Gate 3 wordt op The Game Awards onthuld

Releasedatum Xbox Series-versie Baldur's Gate 3 wordt op The Game Awards onthuld

Nog drie weken geduld

Larian Studios onthult de releasedatum van Baldur's Gate 3 tijdens The Game Awards.

Dat heeft het bedrijf op social media laten weten. "Xbox-gamers, we hebben vernomen dat jullie naar meer nieuws rondom Baldur's Gate 3 op zoek zijn. De game staat gepland voor een release in december. We zien jullie op The Game Awards, waar we de exacte releasedatum aankondigen."

The Game Awards worden in de nacht van 7 op 8 december uitgezonden. Naast dat er awards worden uitgereikt aan spellen die dit jaar zijn uitgekomen - Baldur's Gate 3 is acht keer genomineerd - worden er ook trailers van aankomende games getoond.

Overigens hintte Larian onlangs naar de mogelijkheid dat er een fysieke versie van Baldur's Gate 3 wordt uitgebracht. Verder gaf Larians CEO Swen Vincke deze week aan dat de nieuwe game die bij de studio in ontwikkeling is grenzen moet verleggen.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zal het een shadow drop worden als de game game of the year wint🤔😂

0

Jaaaaa, haha. 😂🙏 Zou toch echt een geweldige stunt zijn. Fijne feestdagen! BAM, Baldur's Gate 3 onder je kerstboom in Game Pass. Maar gaat niet gebeuren... Ik zie ze eerder een special edition disc-release aankondigen.

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 16 november 2023 - 13:30]

0

Gaat niet in gamepass komen. Dat hebben ze allang aangekondigd en die game heeft dat ook niet nodig. Die haalt ook zonder gamepass z'n verkoop aantallen wel. Kijk maar naar de pc en ps5 release waar men ook zonder problemen t volle pond er voor neergeteld heeft.

0

Jep

-1
test

Double post.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 16 november 2023 - 16:26]

0
test

Maar shadow drop is niet perse gamepass, met shadow drop bedoel ik hey game of the year nu uit op xbox koop hem nu of speel hem nu.

0
test

Heeeeel spannend dit.. Welke maand zou die toch uitkomen ....... 😂

0

Moet toch gewoon die zelfde dag uitkomen? Anders mis je echt je verkoop moment voor december lijkt me. Ook verwacht ik dat deze game GOTY wordt, als deze dan meteen te koop is, is de hype weer groot voor meer sales.

0

Aanbevolen voor jou