Redfall-video's tonen speciale vijand en het personage Jacob

Redfall-video's tonen speciale vijand en het personage Jacob

Game komt op 2 mei uit op Xbox Series, pc en Game Pass

In twee nieuwe video's van Redfall wordt de nadruk gelekt op een specifieke vijand en het speelbare personage Jacob.

De video's zijn hieronder te bekijken. In de eerste video is te zien hoe spelers in de game een vijand genaamd The Rook tegen het lijf lopen. Het is schijnbaar een van de pittigere vijanden in de game, maar door de vijand te verslaan verdienen spelers wel veel loot.

In een andere trailer staat Jacob centraal, een van de vier speelbare personages in de game. Zijn speciale krachten heeft hij van een vampier gekregen, zo wordt in de trailer uitgelegd. Hij kan onder andere een cape gebruiken om te verschuilen voor vijanden, een raaf om vijanden te spotten en hij heeft de Heartstopper, een geweer die zich op vijanden kan 'locken'.

Redfall speelt zich af in een gelijknamig dorp op een eiland, dat is bezet door vampiers die de zon blokkeren. In de game kiezen spelers een personage om samen met anderen spelers of alleen de wezens uit te schakelen. Arkane ontwikkelde eerder games als Dishonored, Prey en Deathloop.

Redfall is vanaf 2 mei verkrijgbaar op Xbox Series X en S, Steam, Epic Games Store en Game Pass. De game heeft cross-play, zodat men ongeacht op welk platform men de game afspeelt, met elkaar kan spelen.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd, groot fan van eerdere Arcane Studios games maar die co-op en snellere shooter opzet spreken me nog niet aan. Juist de tactische en verhalende/worldbuilding elementen spraken me in eerdere games aan.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 ja zeker maar het lijkt me op basis van de huidige beelden wel echt een andere opzet.

0

Aanbevolen voor jou