Redfall-personage Devinder Crousley uitgelicht

Redfall-personage Devinder Crousley uitgelicht

Game komt op 2 mei uit op pc, Xbox Series en Game Pass

In een nieuwe trailer van Redfall stelt Arkane Studios het speelbare personage Devinder Crousley aan geïnteresseerden voor.

"Devinder is een cryptozoöloog en uitvinder in spe. Hij gebruikt wapens die hij zelf heeft gemaakt en wil zichzelf bewijzen." Eerder werden de personages Remi De La Rosa, Jacob Boyer en Layla Ellison al uitgelicht.

Redfall speelt zich af in een gelijknamig dorp op een eiland, dat is bezet door vampiers die de zon blokkeren. In de game kiezen spelers een personage om samen met anderen spelers of alleen de wezens uit te schakelen. Arkane ontwikkelde eerder games als Dishonored, Prey en Deathloop.

Redfall is vanaf 2 mei verkrijgbaar op Xbox Series X en S, Steam, Epic Games Store en Game Pass. Er hangt behoorlijk wat controverse rondom de game. Zo moet het spel altijd online zijn om gespeeld te kunnen worden - al wil de ontwikkelaar dit na release terugdraaien - en is er op release alleen een 'quality'-modus beschikbaar in de Xbox Series-versie van de game, waardoor het spel in 30 frames per seconde draait.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou