Redfall-patch verbetert prestaties en voegt geweer toe

Redfall-patch verbetert prestaties en voegt geweer toe

De Basilisk is een 'Unrivaled' sluipschuttersgeweer

Er is een nieuwe patch uitgekomen voor het gehekelde Redfall, dat de prestaties van de game verbetert en een nieuwe geweer toevoegt.

Een halfjaar na de release lost de patch verschillende bugs op, worden er verbeteringen in de balans doorgevoerd en worden ook missies, het gedrag van NPC's, audio en toegankelijkheid bijgeschaafd. Daarbij moeten diverse framedrops en gestotter van de beelden zijn weggepoetst.

Verder wordt de Basilisk toegevoegd, een 'Unrivaled' sluipschuttersgeweer dat de eerste kogel in een magazijn UV-kracht kan geven om vampiers te doden. Mensen kunnen het geweer vinden op locaties waar Unrivaled-wapens spawnen. Alle patch notes zijn hier te lezen.

Na meermaals uitgesteld te zijn verscheen Redfall, ontwikkeld door Arkane, afgelopen mei. De game werd bekritiseerd op release, onder andere vanwege de slechte prestaties. De ontwikkelaar beloofde een patch uit te brengen waardoor de game op 60 frames per seconde zou draaien op Xbox Series-consoles, en dat is afgelopen maand gebeurd. Mensen die de Hero Pass hebben aangeschaft moeten echter nog nieuwe content ontvangen - het is niet bekend wanneer dat gebeurt.

Lars Cornelis gaf het spel een 5: "Redfall voldoet bij lange na niet aan de standaard die we van Arkane Studios gewend zijn. Het spel zit verrassend ondoordacht in elkaar, weet maar sporadisch de fantasie te prikkelen en loopt technisch ook nog eens ondermaats. De game schiet oké weg en heeft een aantal toffe wapens, maar daar is alles mee gezegd."

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze hoeven alleen maar de zaklampjes te fixen en dan is dit spel een 10 out of 10 . . ;-)

-1

ik heb het na de vorige patch even gespeeld, maar het is niet mijn game. Dit is meer voor de Fortnite generatie heb ik het idee zonder daar enig waardeoordeel aan te verbinden

0

Aanbevolen voor jou