'Reboots Ninja Gaiden en Dead or Alive niet in ontwikkeling'

'Reboots Ninja Gaiden en Dead or Alive niet in ontwikkeling'

Creative director Tom Lee van Team Ninja meldt dat er momenteel geen reboots van Ninja Gaiden en Dead or Alive in ontwikkeling zijn.

In een presentatie tijdens de Koreaanse G-Star Conference leek Team Ninja te bevestigen dat er reboots van beide series in productie zijn. Er kwam een slide voorbij met de woorden “Team Ninja’s toekomst – reboots van populaire series”, met op de achtergrond een afbeelding van Ninja Gaiden en een van Dead or Alive. Creative director Tom Lee maakt nu bekend dat die reboots niet daadwerkelijk in ontwikkeling zijn.

"Dead or Alive en Ninja Gaiden zijn beiden belangrijke pijlers voor Team Ninja. Deze geprezen titels zijn verwant aan onze historie en reputatie. Het is vanzelfsprekend dat deze titels worden genoemd als we spreken over de ontwikkeling van voorgaande en toekomstige projecten. Echter zijn er geen details te delen over een van deze reeksen. Net als veel fans delen we het enthousiasme voor de terugkeer van deze titels. En we verzekeren jullie ervan dat we een gepaste update geven als die dag ooit komt", aldus Lee in een statement aan Gematsu.

Momenteel werkt de studio al aan Wo Long: Fallen Dynasty voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S en Rise of the Ronin voor PS5. Wo Long: Fallen Dynasty moet in maart uitkomen, terwijl er van Rise of the Ronin nog geen releasedatum bekend is.

Het is tien jaar geleden dat er voor het laatst een nieuwe Ninja Gaiden-game verscheen, met uitzondering van de spin-off Yaiba: Ninja Gaiden Z uit 2014, en de bundel Ninja Gaiden: Master Collection uit 2021 (geen remaster). De laatste Dead or Alive, deel 6, stamt uit 2019. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Het wordt tijd dat Xbox Team Ninja gaat kopen.

0

Aanbevolen voor jou