Psychonauts 3 op dit moment niet in ontwikkeling

Psychonauts 3 op dit moment niet in ontwikkeling

Double Fine werkt in het geheim wel ergens anders aan

Double Fine Productions werkt op moment van schrijven niet aan Psychonauts 3.

Dat heeft Tim Schafer, de bedenker van de franchise, laten weten aan Cressup. "Ik werk niet aan Psychonauts 3." Volgens hem houdt de studio op dit moment expres geheim waar het aan werkt, maar kan dat binnenkort veranderen.

Nog voor de Xbox Games Showcase eerder dit jaar laaiden de geruchten over een mogelijke Psychonauts 3 op. Xbox Australië plaatste op social media een illustratie die leek te hinten naar een nieuw deel in de reeks, maar dat bleek uiteindelijk dus niet te kloppen.

In 2021 kwam Psychonauts 2, het vervolg op de eerste cultgame en de in 2017 verschenen vr-game Psychonauts in the Rhombus of Ruin. De games staan bekend om diens solide platformgameplay, humor en bij wijlen haast psychedelische graphics en leveldesign.

Thijs Barnhard beloonde Psychonauts 2 met een 8,5: "Psychonauts 2 is misschien niet de meest afgewerkte platformer ooit, maar net zoals het eerste deel barst dit avontuur van de slimme vondsten en creativiteit. De uitstapjes naar het binnenste van het brein zijn niet alleen grappig en origineel, maar hangen altijd op verrassende manieren samen met het intrigerende hoofdverhaal. De uitgebreide cast van bonte personages en de met extra’s gevulde spelwereld doen de rest van het werk. Daarmee heeft Psychonauts na heel lang wachten eindelijk een waardig vervolg gekregen."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tom Schafer is echte een toffe gast. Zo creatief, eigenzinnig en hartverwarmend. Niet al zijn projecten zijn goud, maar hij weet nog altijd te verrassen! Hopelijk hoeven we niet zolang te wachten op zijn nieuwe game als Psychonauts 2.

0

Aanbevolen voor jou