PS5- en Xbox Series-versie Outer Wilds verschijnt op 15 september

PS5- en Xbox Series-versie Outer Wilds verschijnt op 15 september

Vanaf 15 september is Outer Wilds ook op PlayStation 5 en Xbox Series X en S verkrijgbaar.

Dat hebben uitgever Annapurna Interactive en ontwikkelaar Mobius Digital gisteren tijdens een livestream aangekondigd. Eigenaren van de PS4- en Xbox One-versies kunnen vanaf release gratis een upgrade downloaden. Het spel draait in 60 frames per seconde op de moderne consoles.

Mobius verzekerde mensen ook dat de in februari aangekondigde Nintendo Switch-versie van de game nog altijd in ontwikkeling is. "Dat hebben jullie niet massaal gehallucineerd." Er wordt volgens de studio hard aan gewerkt, maar een releasedatum kon nog niet gegeven worden.

Outer Wilds is een ontdekkingsspel die zich afspeelt in een zonnestelsel, waar de tijd vastzit in een eindeloze lus. De speler heeft steeds 20 minuten om de verschillende planeten te ontdekken en zo meer te weten te komen over de geheimen van het universum, voordat het zonnestelsel vergaat en weer begint vanaf het begin. De game is al op PlayStation 4, Xbox One en pc verkrijgbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een van de beste games van afgelopen tijd, vind ik. Unieke games zoals deze worden niet veel meer gemaakt. Alleen de uitbreiding viel mij erg tegen.

0

Aanbevolen voor jou