Progressiesysteem van Forza Motorsport is verbeterd

Progressiesysteem van Forza Motorsport is verbeterd

Auto-onderdelen kunnen nu vanaf level 1 van de auto in elke volgorde worden ontgrendeld

Er is gisteren een update voor het meest recentelijk verschenen Forza Motorsport uitgekomen, waarmee het progressiesysteem zoals beloofd op de schop is gegaan.

Het progressiesysteem voor auto's in de game werd sinds release bekritiseerd door spelers. Dankzij de update kunnen auto-onderdelen vanaf level 1 van de auto in elke volgorde worden ontgrendeld.

Daarnaast kunnen Car Points, die gebruikt worden om auto's te upgraden, makkelijker verdiend worden. Ze kunnen namelijk ingeruild worden voor Credits - om precies te zijn 4500 Credits voor 500 Car Points.

Update 6 voert verder diverse verbeteringen door, waaronder de toevoeging van extra belichtingsopties in de Livery Editor en een aangepaste pit lane-exit op het Daytona-parcours. Er zijn daarnaast acht nieuwe muzieknummers aan de game toegevoegd.

Meer informatie is in deze blogpost te vinden.

Sander Hölsgens beloonde de Xbox Series- en pc-game met een 8,5: "Forza Motorsport is een ode aan de autosport. Hier draait het nog om benzine, ronkende motoren, grindbakken en ouderwetse circuits. Het is de representatie van een cultuur zoals-ie ooit was: luid, theatraal, vrijmoedig en toch ook een tikkeltje masculien. Het leidt tot een intrigerende game: niet eerder was het zo tof en spannend om op Spa Francorchamps met een opgevoerde Toyota Celica of een fabrieksuitvoering van de Porsche 911 GT3 door de mist te racen. Het enige dat mist? Een goede en gevarieerde singleplayer."

Watch on YouTube
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb de game op release gespeeld. Zo'n 5 uur in totaal. Erg goeie game, maar hoe het hele systeem in elkaar zat met credits verdienen, en al het andere dat je moest 'verdienen' was belachelijk. Het haalde heel veel fun voor mij persoonlijk uit de game. Heb daarom gezegd dat ik zou wachten op een patch en de game verder zal spelen als dit geimplenteerd was en goed werkte...... Maar nu zijn we hier, en nu heb ik geen enkele interesse meer helaas om de game te spelen (vooral omdat ik een backlog heb met SUPER veel vette games). Vind dat echt zonde om zo'n goede game voor zo iemand als mij zo makkelijk te verzieken. Ik dacht toen eerst dat ze je zo weinig credits gaven zodat je gelokt werd om microtransactions te kopen.. Maar die zaten er toen helemaal niet in volgens mij.. Vond/vind het echt bizar. haha!

0
test

Zonde, altijd fan geweest van de Forza motorsport series , maar sinds ze met deze Live Service meuk aangekomen zijn , is de fun er letterlijk uit :(

[Reactie gewijzigd door Psypher045 op 12 maart 2024 - 12:03]

0

Aanbevolen voor jou