Probleem met GTA Online-savefile overzetten opgelost door Rockstar

Probleem met GTA Online-savefile overzetten opgelost door Rockstar

Rockstar heeft een probleem die er voor zorgde dat sommige mensen hun GTA Online-savefile niet konden over zetten naar de current gen-versie opgelost.

Grand Theft Auto 5 en het bijbehorende GTA Online zijn vanaf vandaag uit voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Mensen kunnen hun savefile op de Xbox One of PS4 overzetten naar de current gen-versie, maar dit bleek niet te werken bij mensen die hun savefile al eens van de console- naar de pc-versie hadden overgezet.

Rockstar liet zodra het probleem aan tractie won weten aan een oplossing te werken. Inmiddels is het opgelost en laat het bedrijf weten dat iedereen zoals de bedoeling is hun savefile kan overzetten. Het bedrijf benadrukt nogmaals dat mensen die een savefile op pc hebben, deze savefile niet naar PS5 of Xbox Series kunnen overzetten.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is een beetje een kansloze bedoeling geworden. Je raakt met het overzetten van je oude gen naar huidige gen namelijk je character van je oude gen kwijt. Wat in mijn geval helemaal ruk is aangezien veel vrienden nog steeds geen series X hebben en nog op de One S spelen.. Ofwel; ik moet nu kiezen: Of overstappen en in mijn eentje de mooiere game spelen. Of niet overstappen zodat ik zo nu en dan (niet echt vaak meer) met maatjes kan spelen.. Ze hadden gewoon een eenmalige copy moeten doen ipv een eenmalige move.. .

0
test

@kleinekoosjer Na overzetten blijft jouw character op last-gen bestaan en kan je er gewoon op verder, alleen alle progressie die je vanaf dat moment maakt op de next gen en last gen blijft gescheiden. Of is dit nu anders dan toen je van PS3 naar PS4 kon bv?

0
test

Ik had al honderden uren in de PS3-versie van GTA Online zitten ooit, en ben nu eigenlijk best wel nieuwschierig geworden hoeveel extra content er sindsdien is toegevoegd. Aangezien het nu gratis is toch maar even aan het downloaden, ook al moet ik er nu wel weer helemaal 'from scratch' mee beginnen..

0
test

@clandestine666 het is er niet beter op geworden. Laad tijden zijn nog langer dan ooit, en missies zijn tergend lang en moeilijk dus als je een beetje vette dingen wil vrij spelen ben je circa 50 a 100 uur verder. Lopen ze hier te klagen over gran turismo maar daar bij gta zijn de auto's soms 4 a 5 miljoen. Dat is bijna 50 euro of meer per item. En uiteraard moet je appartement kopen of business, nadat je dat gekocht hebt moet je weer uitbreiden wat nog veel duurder is dan de eerste aankopen. Als je een huis met garage wil en al de andere dingen ben je al bijna 5 miljoen verder. Dan heb je nog geen 1 voertuig of heli etc.

0
test

@GoofyZ3 Haha, ja tnx voor je toelichting, ik heb 'm na een half uurtje maar weer verwijderd. Idd niet zoveel veranderd als ik misschien gehoopt had. Het ziet er allemaal grotendeels hetzelfde uit als in m'n herinnering, wat het op een PS5 nogal een verouderde toestand maakt. Komt nog bij dat het een shitload aan ruimte inneemt op m'n SSD.. Het speelt nog steeds tergend traag en er bekroop me gewoon een gevoel van 'ik heb dit lang geleden al eens gedaan, waarom nog eens?' Ik heb nog genoeg tofs in m'n backlog om me bezig te houden tot GTA 6 ooit eens gaat verschijnen.

0

Aanbevolen voor jou