Pretparksimulator Park Beyond wordt ontwikkeld door Tropico 6-makers

Pretparksimulator Park Beyond wordt ontwikkeld door Tropico 6-makers

Het gisteren aangekondigde Park Beyond wordt ontwikkeld door Limbic Entertainment, de makers van Tropico 6.

De Duitse studio maakte voor Tropico 6 het spel Memories of Mars en games als Might & Magic Heroes 7 en Might & Magic X: Legacy. De game wordt uitgegeven door Bandai Namco. 

Park Beyond werd gisteren tijdens Gamescom Opening Night Live aangekondigd. Volgens Bandai Namco worden spelers ingehuurd om een volledig park vol met attracties te bouwen. De focus ligt op een verhalende modus met diverse personages die de speler bijstaan, maar de game krijgt ook een sandboxmodus en diepe managementsystemen. Tot slot moeten de achtbanen en andere attracties gedurende het spel steeds gekker worden, om zo attracties te creëren die in het echt niet of nauwelijks mogelijk zijn.

Park Beyond komt ergens in 2022 naar pc, PlayStation5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er best grappig uit. Zeker als ze de mogelijkheden echt zo maken dat het voelt alsof het oneindig is. Zoals die complexe versie van een reuzen rad, als je daar ook echt de optie hebt hoeveel je combineert, en niet enkel een voorgemaakt model dan zou dit als over de top pretpark simulator erg geinig kunnen zijn.

0

@watashi wa maurice desu. Ja eens. Als het Theme Park is met wat Factorio trekjes dan kan het wel eens mijn nieuwe favoriete game worden. Ik bouw liever krankzinnige pretparken dan fabrieken.

0

Aanbevolen voor jou