Preload van Starfield vandaag live op Xbox Series en Windows-pc

Preload van Starfield vandaag live op Xbox Series en Windows-pc

Op Steam gaat de preload eind deze maand live

De preload voor Starfield gaat vandaag live op Xbox Series en Windows-pc.

Dat heeft Bethesda bevestigd. Het bedrijf kondigde daarbij aan dat het spel 'goud is gegaan', wat betekent dat de hoofdmoot van de ontwikkeling is afgerond en het spel op disk gedrukt kan worden.

De preload houdt in dat mensen de game alvast kunnen installeren, zodat men op release meteen aan de slag kan. Op Steam gaat de preload op 30 augustus live.

Op Discord hielden lead designer Emil Pagliarulo en lead missiedesigner Will Shen een vragensessie, waaruit nog meer informatie over de game kwam. Zo zijn er in totaal twintig metgezellen in de game om te vinden, die indien gewenst spelers volgen en helpen. Dit staat los van crewleden die aangenomen kunnen worden om op het schip en de outposts van de speler te werken.

Daarbij werd ook bekendgemaakt dat er diverse straffen in de game zijn voor mensen die er illegale bezigheden op nahouden. Men kan bijvoorbeeld gearresteerd worden voor het verschepen van illegale goederen. Wanneer men de arrestatie probeert te ontvluchten, kan dat een boete of gevangenisstraf opleveren. Zoals men van Bethesda-games gewend is, kan men in elke grote stad van de game een huis kopen.

Tot slot is ook de bestandgrootte van de game naar buiten gekomen. Starfield weegt 126,1 GB op Xbox Series en 139,84 GB op pc.

Starfield verschijnt op 6 september op Xbox Series X en S, pc en Game Pass. In de ruimte-rpg van Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls, sluiten mensen zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de "laatste reis van de mensheid", honderden jaren in de toekomst.

View post on X
Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

tof! Ik had hem al preinstalled een paar maanden geleden, voor 324,9MB. kan alleen uninstalled nu op m’n Xbox. Iemand enig idee hoe ik de hele installatie trigger?

2

Misschien is het tijdsgebonden? Vanaf een bepaald moment vandaag op de dag dat het beschikbaar wordt gesteld? Geen idee eigenlijk. 🤓

1
test

Doet ie vanzelf als je pre installen al aan hebt. Kan zijn dat het pas vanaf bepaalde tijd gaat downloaden

1

Aanbevolen voor jou