Hoogtepunten: Pre-productie van nieuwe The Witcher-game is begonnen

Hoogtepunten: Pre-productie van nieuwe The Witcher-game is begonnen

CD Projekt Red is begonnen met de pre-productie van de nieuwe The Witcher-game.

Dat laat chief financial officer Piotr Nielubowicz weten (via VGC). "We hebben recentelijk de onderzoeksfase afgerond, wat betekent dat het project nu in pre-productie zit. We zijn dan ook begonnen met het toewijzen van ontwikkelkosten aan de nieuwe game."

Meer details gaf Nielubowicz niet. CD Projekt Red kondigde eerder dit jaar al aan dat het aan een compleet nieuwe game in de The Witcher-franchise werkt. Alleen bekend is dat het spel niet op de gebruikelijke RedEngine draait, maar op Unreal Engine 5.

Eerder werd ook bekendgemaakt dat alle games in de The Witcher-franchise samen al meer dan 65 miljoen keer zijn verkocht. 40 miljoen exemplaren daarvan staan op naam van The Witcher 3: Wild Hunt.

De setting en het hoofdpersonage van de nieuwe The Witcher-game zijn niet bekend. CD Projekt Red heeft altijd gezegd dat het verhaal van Geralt of Rivia is afgelopen, waardoor veel mensen er van uitgaan dat spelers in de nieuwe The Witcher-game een ander personage besturen. De ontwikkelaar liet ook weten dat de nieuwe game een "nieuwe saga" betreft.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kan niet wachten , voor mij beste rpg serie, met witcher 3 zowieso de beste in zijn genre. Nu ze geen eigen engine meer gebruiken kan het alleen nog maar beter worden.

0
test

@Tyranus Nou succes, pre-productie betekend minimaal 5 jaar ^^

0

@TheDeeGee Dat klopt, tegen die tijd staat de series x pro hier en word het nog meer genieten van die game

0
test

Dus nu een vrouwtje misschien? Een witcheresse met sexy armor.

0
test

@LordLuc niet inclusief genoeg tegenwoordig. Minstens de keuze tussen een man, vrouw, hermafrodiet, non-binair en een apache helikopter aub.

0
test

@geeMc hahah shit no thnx

0

Aanbevolen voor jou