Pocketpair komt met testprogramma voor nieuwe Palworld-content

Pocketpair komt met testprogramma voor nieuwe Palworld-content

Er staat nieuwe content op stapel voor de game

Ontwikkelaar Pocketpair heeft een testprogramma aangekondigd waarmee een selecte groep spelers nieuwe content voor de game kan uittesten.

Community manager Bucky claimde op het Discord-kanaal van de game (via Eurogamer) dat er nieuwe content voor Palworld op stapel staat. Voordat deze content uitkomt, wil men echter eerst dat het uitvoerig getest wordt zodat er bugs uitgehaald kunnen worden.

De ontwikkelaar benadrukt daarbij dat het echt de bedoeling is dat mensen die zich aanmelden de content aan de tand voelen, en dat het niet bedoeld is als manier om de game gratis te spelen of content sneller dan anderen te ervaren. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven.

Palworld verscheen begin dit jaar op pc, Xbox en Game Pass en groeide in een mum van tijd uit tot een grote hit met vele miljoenen spelers. In de game kunnen spelers zogeheten Pals verzamelen. Deze wezens helpen spelers met klusjes op de boerderij en kunnen ter bescherming dienen, maar kunnen ook verkocht worden. Daarnaast verkennen spelers diverse kerkers. Daarbij kunnen Pals worden neergeschoten, zodat ze voedsel of materialen opleveren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou