'Persona 6 al sinds 2019 in ontwikkeling en krijgt groen kleurenschema'

'Persona 6 al sinds 2019 in ontwikkeling en krijgt groen kleurenschema'

Groen moet je doen

De beruchte Persona-leaker Midori heeft opnieuw enkele details gedeeld over Persona 6. Volgens de geheimzinnige insider bij Atlus is het spel al sinds 2019 in ontwikkeling bij de studio. Daarnaast zal het spel een groen kleurenschema krijgen.

Midori lekte eerder correcte informatie over Persona 3 Reload en wordt dus gezien als een betrouwbare bron.

De insider deelde maandag in een bericht op X dat de themakleur voor Persona 6 groen zal zijn. Atlus gebruikt voor Persona-games altijd een specifieke kleur die prominent aanwezig is in de visuele stijl. Dit is vooral opvallend in Persona 3 (blauw), Persona 4 (geel) en Persona 5 (rood).

Frappant genoeg lijkt dit detail een langlopende fan-theorie rondom Persona te bevestigen. In 2022 deelde Atlus een illustratie van Persona door de jaren heen ter ere van het 25e jubileum van de serie. In de tekening staan alle protagonisten uit Persona-games naast elkaar opgesteld, maar aan het uiteinde staat een pot felgroene verf. Veel fans zagen dit destijds als een verwijzing naar de themakleur van de nieuwe Persona-game. In een reactie op een andere X-gebruiker stelt Midori nu dat dit de kleurtint is die Atlus zal gebruiken voor Persona 6.

View post on X

Overigens beweert de insider dat Atlus al aan het zesde deel werkt sinds 2019. De ontwikkeling zou gelijktijdig zijn begonnen met die van Persona 3 Reload en Persona 5 Tactica, die inmiddels al zijn uitgebracht. Of dit een teken is dat de game al ver in ontwikkeling is, is niet duidelijk. Eerdere geruchten wijzen op een releasedatum pas in 2026.

Het laatste nieuwe deel van de Persona-serie stamt alweer uit 2016. Sindsdien zijn er alleen maar spin-offs en remakes uitgebracht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou