‘Persona 3-remake gaat Persona 3 Reload heten’

‘Persona 3-remake gaat Persona 3 Reload heten’

Remakelijk goed

Verschillende leakers stellen dat de remake van Persona 3, waar al tijdenlang geruchten over rondgaan, Persona 3 Reload gaat heten. De game wordt naar verwachting uitgebracht in de winter van dit jaar en zal beschikbaar zijn op meerdere platforms.

Gisteren werd de naam al verspreid op het gamingforum Reset Era, en nu heeft ook een andere leaker de titel van de remake online gedeeld. Pan-hime, een bekende dataminer van Persona-games, deelde op zijn Twitter-account dat de Engelse naam voor de remake Persona 3 Reload is. Hij beweert ook dat de game eind dit jaar, waarschijnlijk in november, wordt uitgebracht, en dat de aankondiging zal plaatsvinden tijdens de Xbox Games Showcase van aanstaande zondag.

View post on X

Volgens dezelfde persoon zal Persona 3 Reload, zoals de game dus waarschijnlijk heet, beschikbaar zijn op meerdere consoles. In een tweet noemt hij Xbox, PlayStation en pc, wat betekent dat het spel mogelijk niet wordt uitgebracht op de Nintendo Switch. Dit is echter niet verrassend, aangezien de hoofdtitels van Persona meestal pas later naar Nintendo-consoles komen.

Bovendien kunnen Persona-fans naar verwachting nog dit jaar de aankondiging van Persona 6 en een spin-off van Persona 5 verwachten. Het bestaan van een nieuwe spin-off-game van Persona 5 werd al bevestigd nadat ontwikkelaar Atlus een domeinnaam genaamd P5T registreerde en wijzigde. Dit wijst er ook op dat een aankondiging van deze spin-off binnenkort zal volgen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vraag is meer... komt de game uit met een wereldwijde release?

0

Aanbevolen voor jou