Patch voor The Witcher 3 verbetert prestaties op current gen-consoles en pc

Patch voor The Witcher 3 verbetert prestaties op current gen-consoles en pc

Er is een patch voor The Witcher 3: Wild Hunt uitgebracht waarmee de prestaties en stabiliteit van de game op current gen-consoles en pc wordt verbeterd.

Dat schrijft CD Projekt Red op de officiële The Witcher-website. De current gen-patch voor The Witcher 3 is al sinds december uit, maar diverse spelers klaagden over wisselende prestaties en bugs. De nieuwe patch moet een aantal van die problemen oplossen.

Zo heeft de pc-versie nu een nieuwe performance-modus ontvangen waarmee verlichting met ray tracing-effecten getoond worden. Ook moet een techniek genaamd 'screen space reflections' nu naar behoren werken. Op consoles is onder andere een bug die sommigen tijdens het saven van de game ervoeren opgelost. Ook de ray tracing is hier verbeterd. Verder zijn er diverse bugs die in missies in alle platformversies voorkwamen weggewerkt.

De current gen-versie van The Witcher 3 bevat tientallen verbeteringen op het gebied van graphics en prestaties. Denk aan ray tracing, snellere laadtijden op consoles en allerlei mods die onderdeel uitmaken van de ervaring. Ook bevat het extra content geïnspireerd door de The Witcher-serie op Netflix. Sinds eind vorige week kan The Witcher 3 ook fysiek voor PlayStation 5 en Xbox Series X gekocht worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een van de beste RPG's ooit gemaakt. Speel het weer met heel veel plezier.

0

@The_Stifmeister Combat is wel een beetje stijf maar voorderest prima. Niet te vergelijken met RDR2 natuurlijk.

0
test

@CertifiedLoverBoy RDR2 is natuurlijk geweldig maar voor mij staat The Witcher 3 echt bovenaan.

0
test

@CertifiedLoverBoy dude weet je wel hoe oud the witcher ondertussen is ?

0

Aanbevolen voor jou