Patch notes voor current-gen update The Witcher 3 vrijgegeven

Patch notes voor current-gen update The Witcher 3 vrijgegeven

CD Projekt Red heeft de volledige patch notes van de aankomende current-gen update voor The Witcher 3: Wild Hunt vrijgegeven.

De curren-gen update voor The Witcher 3 komt zoals eerder aangekondigd morgen uit voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de game al hadden op PS4, Xbox One en pc kunnen de update gratis downloaden. Voor nieuwe spelers komt er een nieuw editie van de game te koop.

De update voert diverse grafische verbeteringen door. Zo kan de game op PS5 en Series X met raytracing en een framerate van 30 fps gespeeld worden, of in 60 fps maar dan zonder raytracing. Ook wordt FSR 2.1 en DLSS 3 ondersteund op pc.

Verder moet de game een nieuwe zijmissie gebaseerd op de Netflix-serie bevatten, alsmede optionele nieuwe looks voor Geralt en Dandelion gebaseerd op de serie. De game krijgt een fotomodus inclusief filters. Op PS5 worden de adaptieve triggers en haptische feedback van de DualSense-controller ondersteund. Tot slot krijgt de game cross-progressie, zodat savegames meegenomen kunnen worden naar elk platform.

De complete patch notes zijn op de officiële website te vinden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb hier echt zin in! Weet nog niet of ik helemaal opnieuw ga beginnen of verder ga met mijn huidige save. Ik heb de beide uitbreidingen ook niet volledig doorgespeeld, maar het is alweer zo lang geleden dat ik de game aangeraakt heb, dat ik niet meer weet waar ik ben gebleven. @redactie Gaan jullie in een uitgebreider artikel stilstaan bij de toegevoegde waarde van deze update of een kleine beoordeling ervan schrijven?

0
test

Nog druk bezig met Pokemon, maar daarna ga ik deze zeker een kans geven. Ik ben halverwege de originele versie afgehaakt de vorige keer. Eens kijken of ik nu tot het einde kom.

0

Aanbevolen voor jou