Patch moet pc-versie The Callisto Protocol verbeteren

Patch moet pc-versie The Callisto Protocol verbeteren

Krafton heeft een patch uitgebracht voor de pc-versie van The Callisto Protocol.

Dat meldt het bedrijf op Twitter. Spelers van de pc-versie hadden last van haperingen die door deze update verholpen moeten worden. Ook na deze update wordt er nog gewerkt aan verbeteringen die in de komende dagen worden uitgebracht. Verder bedankt Krafton spelers voor hun geduld. 

Ook op de Xbox Series X kampt de game met problemen. Zo ontbreken ray-traced reflecties (terwijl de PS5-versie die wel heeft) en wordt de 30 frames per seconde niet consistent gehaald. Het is nog niet duidelijk wanneer die worden verholpen.

The Callisto Protocol speelt zich in de toekomst af in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter. Mensen moeten deze gevangenis, genaamd Black Iron Prison, zien te ontsnappen en diens verschrikkelijke geheimen ontdekken.

De game is ontwikkeld door de nieuwe studio Striking Distance van Glen Scofield. Hij was voorheen werkzaam bij Dead Space-studio Visceral Games en Sledgehammer Games. Striking Distance is onderdeel van PUBG Corporation en daarom zou de game in eerste instantie deel uitmaken van het PUBG-universum, maar dat is inmiddels niet meer het geval.

The Callisto Protocol is sinds 2 december uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Liever dat de shaders inladen in m'n hoofdmenu dan tijdens het spelen. Hopen dat dit helpt.

0
test

Wat een genot!

0

Aanbevolen voor jou