Park Beyond uitgesteld naar 2023

Park Beyond uitgesteld naar 2023

Tijdens Gamescom Opening Night Live werd bekendgemaakt dat pretparksimulator Park Beyond is uitgesteld naar 2023.

Watch on YouTube

Park Beyond stond oorspronkelijk gepland om dit jaar uit te komen, maar tijdens Gamescom Opening Night Live maakten uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar Limbic Entertainment bekend dat de release van het spel naar 2023 wordt getild. Wel toont Limbic een nieuwe trailer, waarin de modulaire wijze van bouwen centraal staat.

Spelers kunnen allerlei aspecten van de attracties aanpassen, zoals hellingen en lussen. Daarbovenop kunnen “Impossifications” toegevoegd worden aan de attracties: praktisch onmogelijke variaties op bekende pretparkattracties, waarbij geen rekening wordt gehouden met dingen als zwaartekracht, technologie of geld. Denk aan karretjes die door de lucht vliegen, óf een gigantische chef die eten staat te bereiden, want ook winkeltjes, decoratie en parkfaciliteiten krijgen hun eigen Impossifications.

Park Beyond kent enkele thema’s, zoals Western, DaVinci en Candyville, die de speler zelf kan kiezen en combineren. Spelers kunnen hun parkcreaties online delen met anderen; van achtbanen tot specifieke winkeltjes, maar ook een heel attractiepark.

Park Beyond komt in 2023 uit voor pc (via Steam), PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er wel tof uit, vind de insteek van banen die in het echte leven nooit mogelijk zouden zijn wel verfrissend. Ben benieuwd wat dit gaat worden.

0
test

Ik ben vooral benieuwd jn hoeveel vrijheid de impossifications komen. Niet dat bij bijvoorbeeld een bepaalde attractie gebouwd kan worden en als je 6 van diezelfde bouwt dat de impossification altijd hetzelfde is. Dat zou gaan aanvoelen als een app op je telefoon waarna je altijd dezelfde dingen bouwt die vanzelf in volgorde komen. Dus ik hoop dat dit ook echt vrijheid bied dat je meerdere design mogelijkheden hebt in 1 aanpassing. En niet dat de impossification altijd preset is hoe die gebouwd moet worden. Neemt niet weg dat dit er toch leuk uitziet maar ik hoop op veel vrijheid.

0

Aanbevolen voor jou