Palworld-ontwikkelaar overweegt game naar meer systemen te brengen

Palworld-ontwikkelaar overweegt game naar meer systemen te brengen

Ook is de eerste raid aangekondigd

Pocketpair geeft aan gesprekken te houden over de mogelijkheid om Palworld naar meer systemen te brengen.

Het populaire spel verscheen afgelopen januari op Steam, Xbox-consoles en Game Pass, maar is vooralsnog niet naar andere systemen gekomen. Daar kan echter verandering in komen.

Regisseur Takuro Mizobe laat aan Bloomberg weten dat er gesprekken worden gehouden over andere platformversies, al worden er geen specifieke platforms genoemd. Het is dus niet ondenkbaar dat het spel in de toekomst naar PlayStation, Switch of mobiel komt.

Overigens geeft Mizobe ook aan dat de ontwikkelaar open staat voor samenwerkingen of zelfs de mogelijkheid overgenomen te worden. Er zijn echter geen gesprekken rondom een mogelijke overname met Microsoft gehouden.

In een tweet meldt Pocketpair daarnaast dat spelers zich kunnen opmaken voor een aankomende eerste raid in de game, genaamd Bellanoir. Daarbij wordt er melding gemaakt van een "machtige nieuwe Pal die de Palpagos-eilanden aanvalt". De raid heeft nog geen releasedatum.

Palworld groeide begin dit jaar na release op pc, Xbox en Game Pass in een mum van tijd uit tot een grote hit met vele miljoenen spelers. In de game kunnen spelers zogeheten Pals verzamelen. Deze wezens helpen spelers met klusjes op de boerderij en kunnen ter bescherming dienen, maar kunnen ook verkocht worden. Daarnaast verkennen spelers diverse kerkers. Daarbij kunnen Pals worden neergeschoten, zodat ze voedsel of materialen opleveren.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou