Over de Dead Space-review

Over de Dead Space-review

Lang verhaal kort: de Dead Space-review komt wat later, want we hebben nog geen code ontvangen.

Daar balen we van, want ondanks dat we weten wat de game ongeveer inhoudt - het is immers een remake - zijn we ontzettend benieuwd naar wat EA Motive ons komende vrijdag voorschotelt.

Het goede nieuws is dat redacteur Lars Cornelis het origineel vrijwel uit z'n hoofd kent en dit weekend klaar is om in het ruimte-avontuur te duiken. "Hopelijk is de game zo eng dat ik er niet van kan slapen, dan speel ik gewoon lekker door en is de review eerder af!", zo luidt zijn persoonlijke statement over de situatie.

Verwacht de review dus iets later dan gebruikelijk. 

Lees hier hoe Marvin in zijn preview de game al 'geen overbodige remake' noemde, en hoe Tom stelde dat The Callisto Protocol zich niet met Dead Space kan meten. Ook legt Michel in deze Reload uit waarom het origineel een horrorklassieker is.

De remake van Dead Space verschijnt op 27 januari voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk dat ik hem morgen gewoon koop zodat ik in het weekend kan spelen. Als hij echt tegenvalt breng ik hem wel terug naar de winkel.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 bij PC games wel ja vanwege de licentiecode. Maar ik ben van plan hem op de PS5 te kopen bij Mediamarkt, die doen daar niet moeilijk over zolang het niet beschadigd is.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou