Outcast 2: A New Beginning getoond

Outcast 2: A New Beginning getoond

THQ Nordic heeft tijdens de Digital Showcase gisteravond een nieuwe trailer uitgebracht van Outcast 2: A New Beginning.

De game werd vorig jaar al onthuld. Outcast verscheen oorspronkelijk in 1999 en viel toen op dankzij de gedetailleerde voxel-graphics, de sci-fi-setting en de open levels waarin spelers zelf konden bepalen hoe ze bepaalde gevechten en andere situaties aanpakten.

Hoofdpersonage Cutter Slade keert in dit vervolg terug. Cutter moet de planeet Adelpha redden van een invasie van robots. De game moet daarbij net als het eerste deel een third-person actie-adventure worden.

THQ Nordic wist de Outcast-franchise in 2019 over te nemen. In 2017 gaf BigBen Interactive echter al een remake van het origineel uit, genaamd Outcast: Second Contact. In 1999 werkte het Belgische Appeal al aan een vervolg op Outcast, maar die game werd geannuleerd toen het bedrijf bankroet ging.

Outcast 2: A New Beginning komt naar Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Een releasedatum is vooralsnog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De oude Outcast brengt zoveel nostalgie met zich mee. Dat muziekje brengt we weer helemaal terug. Wat een geweldige game was dat. Beetje huiverig bij het zien van de gameplay beelden of ze Outcast wel genoeg eer aan doen.

0

Aanbevolen voor jou