Op Bloodborne lijkende actiegame Lies of P getoond

Op Bloodborne lijkende actiegame Lies of P getoond

Nieuwe beelden van het eerder aangekondigde Lies of P tonen een actiegame die veel wegheeft van FromSoftware's Bloodborne.

Uitgever Neowiz en ontwikkelaar Round8 Studio kondigden Lies of P eerder dit jaar uit. Gisteren hebben de bedrijven een trailer met gameplay van de alfaversie van het spel uitgegeven. Op internet uiten gamers zich positief verrast over het uiterlijk van de game, dat veel wegheeft van de geprezen PlayStation 4-game Bloodborne.

Lies of P is gebaseerd op het klassieke Italiaanse verhaal Pinocchio, tegenwoordig vooral bekend van de Disney-film Pinokkio. Spelers besturen Pinocchio, die naar Mr. Gepetto zoekt, de enige persoon die de in verval geraakte stad Krat kan redden. In de video zijn diverse aanvallen en unieke wapens te zien. Daarnaast heeft P een mechanische arm die als gereedschap of wapen kan dienen. Zo kan hij vijanden ermee naar zich toe trekken. 

Er is nog geen releaseperiode voor Lies of P aangekondigd, maar de game moet naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en Steam komen. Het is de tweede game van Round8 Studio, dat Bless Unleashed vorig jaar op consoles en dit jaar op pc uitbracht.

Hieronder is de trailer te zien.

Watch on YouTube
Lies of P

Lies of P kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit ziet er wel vet uit, maar souls achtige games zijn niet bepaald my cup of tea. Ik vind het spijtig dat we bijna geen 'normale' actie RPG's meer krijgen zoals Skyrim of the witcher. Iedereen wil from software naar de kroon steken zo lijkt... Voor de fans van het genre alleen maar positief natuurlijk.

0
test

@do365nic Kingdom Come Deliverance is een aanrader als je daar van houdt en nog niet hebt gecheckt

0
test

@worms_master ja deze heb ik wel even aan het spelen geweest ja, toffe game

0

Aanbevolen voor jou